PR CUAET
-
Дякую❤️
-
Так, но нужно взять текст доверенности у нотариуса у которого будете оформлять сделку в Украине, и прийти с этим текстом к нотариусу уже в Канаде, на знаю как в Эдмонтоне, но в Калгари если украиноязычный местный нотариус. Местный нотариус заверяет, потом отправляете в правительство Альберты и на документы ставят апостиль, доверенность готова, это занимает по времени примерно неделю. В Украине может потребоваться перевод нотариальный первого листа
-
Не знаю. Але знаю що стягнути щось це в 10 раз тяжче ніж виграти суд (
-
А что они должны ответить?
-
Суперечить законодавству - так, чи робиться це часто - також так
-
Це не завжди проблема. Якщо пробілів багато, то можуть ті тижні не зарахувати. Якщо ж поодинокі, а тим більше якщо більше ніж 3 місяці до подачі - то переважно без проблем
-
Это можете узнать у нотариуса в Украине на какой срок можно сделать, я делал на 2 года
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, замовила паспорт в Оттаві 2 неділі тому. По номеру трекінгу бачу, що паспорт вже виготовлений, але не доставлений до дипломатичної установи. Як мені замовити швидку доставку паспорту?
-
Якщо діти ПР то шанси хороші. Також можна по Укр програмі, і коли/якщо буде PFL по медичній інфадмісібіліті апелювати до статті 25 і просити гуманітарне виключення. Такий собі гібрид обох варіантів, який як на мене має надійніші шанси
-
Дякую за відповідь. Ще одне, який термін дії цієї довіреності?
-
В дружини першу декларацію прийняли аж в листопаді. За це держава дає 10%річних
-
Там ж наче пише (за наявності) тобто якшо немає, то нічого страшного
-
@ripper1001
-
Добрий день, скажіть будь ласка,як отримати довідку про не судимість.
-
Дякую!
-
Дуже дякую👍
-
Хтось замовляв довідку про несудимість з Вєтнама? Можете підказати як замовити?
-
Ви можете замовити доставку DHL. Там на сайті Консульства є покрокові інструкції
-
Скиньте будь ласка посилання на реєстрацію на апоінтмент?
-
у вашому воркперміті від березня 2022 року є припис пройти медкомісію за 90 днів? у вас є діюча віза у Канаду на сьогодні?
12 Jan 2024, 17:45
131797/430434
about a minute ago