PR CUAET
-
Это всегда две разные биометрии
-
Доброго дня. Підкажіть якщо я жив у Росії з 1991 по 1997. Був там одружений та разлучився. Чи потрібно мені про це вказувати при подачі на PR та надавати свідоцтво про розлучення.? Дякую.
-
Доброго дня! Може хтось вже має подібний досвід.. розкажіть як Ви вирішували таке питання. Закінчив ВУЗ у Криму, диплом виданий українською, додаток російською(😞). Апостіль не пропускає документи, вимагає все українською мовою. Нотаріальних переклад не підходить. Пропонують звернутися до правонступника, який знаходиться в Києві. Останній вимагає особисту зустріч та оригінали документів. При цьому ми 100% знаємо, що всі архіви закладу залишились на окупованих територіях...
-
ще нема
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, контакти нотаріуса який може завірити форму 0191 в Лондоні Онтаріо?
-
Доброго дня, хто може під сказати як можна дізнатися всі вимоги і всі документи для подачі на PR. На якому Канадському сайті можна знайти інформацію.. звонив на лінію канадської еміграції вони завжди питають сказати їм номер статі чи аплікації. Все заплутано. Дякую за допомогу.
-
просто не пишуть це еквівалент чого - бакалавра чи магістра. в мене був спеціаліст, але добре що евалюювали
-
Якщо так то можете
-
так, для іміграції
-
Comparative Education Service (CES) Educational Credential Assessment for Immigration, Refugees and Citizenship Canada
-
Ви впевнені що ви оцінювали для іміграції а не для навчання ?
-
Привіт усім,можливо тут вже писали,але я не знаходжу-які етапи отримання ПР карток (фізично) після «principle approved» по гуманітарній програми і які строки приблизно у кого з тих,хто вже з картками?)
-
дякую!
-
National document буде ваш закордонний український паспорт. Тому внутрішній паспорт не обовʼязково. Але, якщо вирішите подавати і внутрішній паспорт також, то подавайте разом з його перекладом.
-
і чи можу я з таким подаватись на EE?)
-
вітаю, підкажіть будь ласка, хто евалюював диплом через CES, що цей результат означає?
-
@Petrov_Leonid дякую за відповідь! то можна уточнити, чи за відсутності ID картки: 1) взагалі не вказувати внутрішній паспорт 2) вказати та не завантажувати 3) вказати та завантажити 4) вказати, перекласти, та завантажити?
-
Доброго дня! Чи підходять документи, які підтверджені на сайті physiciasnapply.ca, для подачі на PR. (Це сайт для лікарів, які підтверджують свої документи для право на складання іспитів, а в подальшому для ліцензії). Дякую!
-
Ні звичайно. Виглядає як файлик .txt
-
Десь тут в чаті бачила, оформили цей документ в цифровому вигляді, але прийшов запит переробити. Зробіть пошук а группі по номеру форми
12 Jan 2024, 17:45
13193/446694
4 minutes ago