PR CUAET
-
Привіт усім,можливо тут вже писали,але я не знаходжу-які етапи отримання ПР карток (фізично) після «principle approved» по гуманітарній програми і які строки приблизно у кого з тих,хто вже з картками?)
-
дякую!
-
National document буде ваш закордонний український паспорт. Тому внутрішній паспорт не обовʼязково. Але, якщо вирішите подавати і внутрішній паспорт також, то подавайте разом з його перекладом.
-
і чи можу я з таким подаватись на EE?)
-
вітаю, підкажіть будь ласка, хто евалюював диплом через CES, що цей результат означає?
-
@Petrov_Leonid дякую за відповідь! то можна уточнити, чи за відсутності ID картки: 1) взагалі не вказувати внутрішній паспорт 2) вказати та не завантажувати 3) вказати та завантажити 4) вказати, перекласти, та завантажити?
-
Доброго дня! Чи підходять документи, які підтверджені на сайті physiciasnapply.ca, для подачі на PR. (Це сайт для лікарів, які підтверджують свої документи для право на складання іспитів, а в подальшому для ліцензії). Дякую!
-
Ні звичайно. Виглядає як файлик .txt
-
Десь тут в чаті бачила, оформили цей документ в цифровому вигляді, але прийшов запит переробити. Зробіть пошук а группі по номеру форми
-
Коли на компʼютері в реальному тесті пишеш імейл чи ессе, підкреслює слова які неправильно написані?
-
Да, но это должно отразится в кабинете, что их зачли. Насколько я понимаю, это следующий этап после сдачи биометрии. Вот спрашиваю, есть ли уже такое у кого-то.
-
нову медкомісію не проходили. 99% що її не потрібно буде проходити (зараховується попередня пройдена до 5 років). все на розсуд офіцера
-
Візитор віза не дає право працювати або ще щось, це людина буде у статусі туриста до 6 місяців в Канаді. Лише можна буде податись на ворк перміт зсередини Канади, але чекати його зараз 4+ місяці.
-
Дякую
-
кабінет GC Key
-
Да, биометрии обновляются сразу. А по медкомиссии у вас есть изменения?
-
Вибачте,а де ви дивитись чи обновились дані?
-
дані оновилися за 10 хв (біометрія)
-
не потрібно
-
привіт усім! швиденьке питання, чи хтось вказував український паспорт книжечку (старого зразка) в якості national identity document для заяви на PR по цій програмі? чи треба тоді його перекладати та завантажувати? або, може, хтось просто не вказав та все пройшло?
12 Jan 2024, 17:45
13204/451833
3 minutes ago