PR CUAET
-
На сайті МЗС України відповідаємо на найбільш поширені запитання щодо доступу громадян до консульських послуг у закордонних дипломатичних установах: 🔹 Як записатися в електронну чергу? 🔹 Чому для запису необхідна безпечна авторизація? 🔹 Що робити, якщо немає вільних слотів для запису? 🔹 Як скористатися е-чергою, якщо немає Дії / BankID / цифрового підпису? 🔹 Як вчинити, якщо в мережі пропонують стати в чергу за гроші? 🔗 Відповіді на ці та інші поширені запитання – за посиланням: cutt.ly/uw4MJpOM З початку повномасштабного російського вторгнення кількість українців за кордоном вимушено зросла в чотири рази — до понад 8 мільйонів. Разом із цим зріс і попит на консульське обслуговування. У 2023 році кількість наданих послуг сягнула майже 1 мільйона дій — на 60% більше, ніж у 2021 році. 🇺🇦 МЗС продовжує працювати над тим, аби надавати консульські послуги громадянам України за кордоном вчасно та в повному обсязі попри ситуацію, що склалася внаслідок повномасштабного російського вторгнення. Станом на кінець 2023 року, цю роботу виконували 265 консулів, відповідальні також за допомогу військовим, які проходять лікування за кордоном, залучення та супровід гуманітарної допомоги, захист прав дітей без батьківського піклування тощо. Серед пріоритетів МЗС України на консульському напрямі — збільшення кількості консульських працівників, реорганізація та цифровізація процесів.
-
А скільки саме разів переносили? Бо пишуть, що є ліміт перенесень, але не знайшла офіційної інформації про це.
-
Дякую!
-
Цікавить ось таке запитання. От смисл подаватися на PR і чекати його день в іншій країні? Я розумію там життя іде люди хочуть на 2 - 3 тижні поїхати в відпустку... а смисл подаватися і їхати в Україну чи тут саму Польщу і чекати там на той Pr? Після отримання що будете з тим піатом робити жити теж десь в Європі?
-
Добрый вечер всем, я работаю пол года по TEER3 якобы full time, но постоянно не хватает часов до 30ч. неделю. Сейчас я в поисках нового работодателя по тому же NOC. Подскажите, какие документы мне нужно будет запросить у старого работодателя чтобы доказать иммиграционному офицеру опыт на предыдущем рабочем месте и податься по Express Entry/CEC, когда наберется год работы? Будет ли достаточно pay stubs с указанием часов работы?
-
всего лишь один пример приведу. дети учатся в школе в украине. но в планах учиться в колледже в канаде. с пр цена коллежда в 3 раза ниже. далее дети будут жить в канаде. родители детей в канаду не поедут, тк языка не знают, работу не найдут. детей в канадскую школу нет смысла отправлять, плюс нет опекуна в канаде. просто сидеть родителям в канаде и проедать запасы, чтобы дети в школу ходили в канаде, нет смысла. есть смысл закончить образование в украине, плюс кружки и секции, которые стоят доступно. вот такое сценарий приехал-подался-уехал. у каждой семьи свои сценарии.
-
А у когось є зразок employer latter? Що саме там повинно бути крім інформації стосовно мене? Які реквізити, адреси, підписи? Якщо хтось кине в лічку зразок, буду дуже вдячна.