PR CUAET
-
Так, термін 60 днів був.
-
Коли дозаправка т був, були терміни за котрі маєте відправити? Зараз такі черги в консульстві…
-
Або інший сценарій навпаки для батьків. Тому що батьки тут понад 25 років. Можливості раніше сюди приїхати не було жодного разу через бюрократію. Дітям які до цього часу і без Канади життя собі проклали вона і не дуже була потрібна. Але ж батьки не молодіють і їм потрібна допомога. Тому півроку тут,а півроку дома. Поляки до ковіду майже всі так їздили і жили. В кожного свій сценарій. І автору яка просить щоб пояснили легше від відповідей не буде. Адже кожен повинен жити своїм життям,не цікавитись чужими проблемами.Не так важко зрозуміти що в кожного своя доля😔
-
Як бути,якщо Дія не сканує мій паспорт?В Service Дія пояснили,що таке буває,якщо мій паспорт був виготовлений за кордоном (це мій випадок).Банківського рахунку немає,айді картки теж(вже багато років живу закордоном).Я навіть не можу зайти в ту систему з слотами.І це реальна біда,бо мій паспорт скоро закінчиться і разом з ним і PR,який мені видали місяць тому на дуже короткий термін(до кінця терміну паспорта)😭😭😭
-
Прям полностью удалить или выйти с дии и зайти снова ?
-
знайомій подовжили паспорт тільки на пів року... навіть не знаю від чого це залежить...
-
Счас попробую спасибо
-
ви нічого не плутаєте? Вам саме PR карту permanent resident видали на місяць до кінця строку українського паспорта? Іх видають на 5 років не залежно від дії закордонних паспортів. По-друге, якщо у вас дїя паспорт залишилась місяць - то йдіть у живу чергу до консульства та продовжить там штампом дію паспорта ще на 5 років.
-
Готов еще в декабре был
-
У меня пол года как готов , уже в консульстве а в дии нет до сих пор
-
Напутала🤦♀️Видали ворк перміт