PR CUAET
-
Та знаю я це:) але дякую за розгорнуту відповідь, буде корисно для інших.
-
Пробували видалити і знову встановити дію? У мене спочатку теж не з'являвся паспорт, потім я видалив і заново встановив дію, і паспорт з'явився.
-
ви нічого не плутаєте? Вам саме PR карту permanent resident видали на місяць до кінця строку українського паспорта? Іх видають на 5 років не залежно від дії закордонних паспортів. По-друге, якщо у вас дїя паспорт залишилась місяць - то йдіть у живу чергу до консульства та продовжить там штампом дію паспорта ще на 5 років.
-
Готов еще в декабре был
-
про запас не вийде. так як через п'ять років ПР картку треба поновлювати. Її не поновлять і статус ПР буде відкликаний, якщо людина не приживала в Канаді 2 роки (в сумі днів) з тих 5ти років з моменту отримання ПР.
-
У меня пол года как готов , уже в консульстве а в дии нет до сих пор
-
Напутала🤦♀️Видали ворк перміт
-
Одразу ж як тільки паспорт виготовили.
-
На який термін отримали пр?
-
Сьогодні прийшло.
-
Через андро пропустило
-
Вам видали PR чи Ворк перміт?
-
І на практиці мамин айфон дуже погано в дію логінився)
-
Це ще може залежати від телефону. Читав, що айфони погано считують чіп в паспортах.
-
Тоже самое , кроме инн ничего не отображается
-
Спасибо, счас попробую
-
Прямо повністю видалити і встановити заново.
-
У мене і мого чоловіка айфони.Можна когось попросити з сусідів,але слот з першого разу не зловиш.Тут треба постійно «полювати»
-
@nastasia_lih Підкажіть будь ласка 🙏 На початку тижня була інформація що велику кількість паспортів отримали, а в нас тиждень не міняється статус по паспорту. Це наш паспорт не доставили до посольства ще чи можливо ще не по всіх паспортах дані внесено?
-
Думаю ні. Це не куает що був безкоштовний. А тут як не як а гроші прийдеться заплатити. Тому роблять ті кому потрібно. А поки прийде апрув то ще багато чого можна вирішити.
12 Jan 2024, 17:45
Post 132154 of 402125
about a minute ago