PR CUAET
-
ну тоді коли зненацька отримаєте ось таку відмову від IRCC t.me/prcuaet/19036/150856 , тож сходити до того офіцера та перепросите "ну як же так?". Ви ж його ім'я записали, мабуть.
-
Я чекала 6міс
-
Підкажіть, будь-ласка, подали на новий вп, біометрія відображається в загальній інформації по аплікації . Ще буде приходити лист про зарахування біометрії чи це вже означає що вона зарахована?
-
Та ні,мені видали WP місяць тому,а дія його закінчується разом з паспортом через 10 місяців.Тому час ще є.Я спробую продовжити паспорт в живій черзі. Але тоді як бути,якщо я захочу зробити PR? З продовженим паспортом це можливо?Чи таки прийдеться робити новий?
-
Хто паспорти забирав недавно що просять заповнити? Цікаво просто
-
Хто може пояснити порядок дій якщо необхідно отримати довідку про несудимість? Вже є на руках електронний витяг зфігурований в Дії Буду дуже вдячний за інформацію 😊
-
Були випадки що у 17 років не випускали
-
На следующий неделе получу и посмотрим 🙂
-
Добрий вечір.Підкажіть,будь ласка,шановне панство.Чи можна поїхати в Україну з сином 17 років,у якого паспорт продовжений і повернутися назад до Канади з продовженим паспортом,у якому вклеєна дитині віза.Чи не буде проблем ?
-
Тоді це вже скоріше за все консульство не підтягнуло паспорт до Дії.
-
Ну то може тожі і в тому віртуальному кабінеті і регатися не треба буде... З такими послугами...
-
через рік зробите новий. Але встановивши ДІЮ або МОНОбанк
-
По закону і в бусики кидати не мають права теж. В будь якому випадку вирішувати вам.
-
Дякую за відповідь
-
Saved note edmontonnoncriminal.
-
/save edmontonnoncriminal
-
Saved note torontononcriminal.
-
/save torontononcriminal
-
Цього теж боюся.По закону не мають права.Читала,що не випускають ,якщо не встав на військовий облік.
-
Едмонтон: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
12 Jan 2024, 17:45
132177/427468
2 minutes ago