PR CUAET
-
Вибачте! І дуже дякую за відповідь
-
Боже, перепрошу! Я вже знайшла! Воно просто було між дипломами докторів і бакалаврів🫢
-
@Mariya_Mars @tax_canada_accounting
-
І там, якщо вашої школи нема у списку, є можливість прописати також вручну (як я і зробила на скріншоті - Abc)
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи можемо ми оформити податкову декларацію, GST/HST, якщо приїхали до Канади лише три тижні тому?
-
Дякую за рекомендацію
-
тобто в них нема цілі виконувати свої функції? то нащо вони існують за наші гроші😁
-
На жаль, не все так просто! Оформлення паспортів можуть виконували лише консули, оскільки в них є особисті ключі до системи. Для цього потрібно пройти конкурс, підпадати під усі вимоги МЗС, мати стаж роботи, знання 2-х іноземних мов, готуватись до відрядження на 4 роки і тд., тп.
-
я впевнений на 100% що процес можно розкласти на декілька етапів, співбесіду, ідентифікацію особи, прийом документів і верифікацію. Так остаточний підпис і верифікацію маю здійснювати особа яка має на це права, а от інші етапи можуть проходити без неї. Враховуючи кількість людей яким портібні послуги консультсва, це й ще монетузавати дуже легко. 15*8*5*4= 2400. Робимо мінімальний тариф 50 за 30 хв отримаємо 100*8*5*4=16000. 16000-2400=13600 gross profit. Так там ще будуть fix cost але це як на мене дуже прибутковий бізнес.
-
МЗС насамперед має хвилюватись про виконання обов'язків, а свої внутрішні вимоги нехай залишають собі.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, чи підійде довідка про місце реєстрації, видана 2020 р., для подачі документів на виготовлення закордонного паспорта (хлопець - 18 років)?
-
Питання чому я це розумію а генеральне консульство яке вже 2 роки має наплив клієнтів які не можуть вчасно отримати послугу не розуміє/не хоче вирішити цю проблему? я впевнений звичайний бізнес маючи такий наплив клієнтів зможе реорганізуватися і задовольнити попит через місяць чи два, це ж не виробництво нано процесорів, а по суті скриптова робота...
-
Міністерство закордонних справ України (МЗС) це орган ВИКОНАВЧОЇ влади.👆
-
ну це добра відмазка, я чомусь на свою роботі не можу так мислити.. да я навіть буду себе ненавидіти якщо прокинусь з думкою що від мене нічого незалежить.. і біг бразер все знає краще.. і так написано в процедурі... Зроби запит запропонуй, покажи бюджет статистику, пробний проект...
-
Не думаю, що у консульства взагалі є повноваження змінювати якісь процеси. А МЗС на це взагалі начхати, враховуючи те, що вони досі нічого не зробили з тим бізнесом на слотах
-
люди, які готуються 4 роки шоб тримати ключі у відряджені в скриптах не дуже😁
-
Також відправила довідку до Едмонтону 20.02, довідки ще немає на жаль(
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка. Я приїхав до Канади по CUAET в травні минулого року. В мене матір і сестра знаходяться в Україні, планую їх перевести до мене. Як я можу допомогти відкрити їм канадські візи??
-
Легко. Хоч на 10 частин розбивайте платіж (1 біометрія+2 біометрія+fee+pr right fee). Коротше кожну частину можна окремо платити як і за кожногоапліканта. Я розбивав платіж на дві частини, щоб не морочтись з лімітом банку.
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 132250 of 393116
4 minutes ago