PR CUAET
-
@SerrasalmusssTok t.me/agendatranslations
-
t.me/agendatranslations зробили все за декілька годин в онлайн режимі.
-
Доброї ночі. Ми відправляли 5.02 і ось сьогодні чудо вони відправили нам справки вчора! Писала їм листа відповідали, що не має змоги відслідковувати, тому моніторьте самі. Так що, бажаю терпіння!
-
Віза діюча,припис про медкомісію є
-
Доброго дня! Не вплине. Відкривайте спокійно
-
Так, наш сайт www.taxcanada.accountant
-
Тоді пройдіть медкомісію в Україні чи Європі до приїзду у Канаду десь за два тижня. Може це допоможе проскочити і ваш воркперміт не анулюють. Бо у вас дуже давно прострочена медкомісія . Якщо ви прилетіть і з воркпермітом все ок - то зможете податися на фіндопомогу, як відкриєте рахунок у канадському банку.
-
Дякую
-
Це різні країни зовсім. Паспорт Україна дає, їй все одно прострочена в вас віза чи ні
-
Отримала сьогодні результати.як я і очікувала рідінг я завалила🫠Але в цілому як для людини яка вчить мову трохи менше ніж два роки та здавала в перший раз вважаю що не погано.подала на ре евалюейшн writing and speaking подивимось чи змінять бал. Але в цілому - була дуже близько 😊
-
Підкажіть, будь ласка, де зареєструватися в чергу на новий паспорт України? Онтаріо
-
На місці, значить при подачі документів у відділенні ДП «Документ». Дають підписати форму
-
Доброго дня, мене теж цікавить sin. Ми подали податкову декларацію на старий sin код від cra для повного доступу ще не прийшов , і ми не створювали поки кабінету . Тепер питання створювати на старий sin чи новий?