PR CUAET
-
Отримала сьогодні результати.як я і очікувала рідінг я завалила🫠Але в цілому як для людини яка вчить мову трохи менше ніж два роки та здавала в перший раз вважаю що не погано.подала на ре евалюейшн writing and speaking подивимось чи змінять бал. Але в цілому - була дуже близько 😊
-
Підкажіть, будь ласка, де зареєструватися в чергу на новий паспорт України? Онтаріо
-
На місці, значить при подачі документів у відділенні ДП «Документ». Дають підписати форму
-
Доброго дня, мене теж цікавить sin. Ми подали податкову декларацію на старий sin код від cra для повного доступу ще не прийшов , і ми не створювали поки кабінету . Тепер питання створювати на старий sin чи новий?
-
Доброго дня, так без проблем, написали в особисті
-
Доброго дня, ми допомогаємо взяти довідку з Португалії за 2 робочих дня
-
Доброго дня, ми можемо взяти витяг про несудимість з підгтотувати його для подання на PR в чіткі терміні без стресів і довгого очікування )
-
Эта форма предназначена для вас, если вы хотите получать (или продолжать получать) жилищное пособие. Квебек www.revenuquebec.ca/fr/services-en-ligne/formulaires-et-publications/details-courant/lex-165/
-
Эта форма предназначена для вас, если вы хотите получать (или продолжать получать) жилищное пособие. www.revenuquebec.ca/fr/services-en-ligne/formulaires-et-publications/details-courant/lex-165/
-
Тим часом у Варшаві
-
А що це ?
-
І ще одна черга
-
Аааа, ну зрозуміло тепер чому там черга
-
-
Как заполнить форму если вы хотите получать (или продолжать получать) жилищное пособие Квебек www.revenuquebec.ca/fr/citoyens/votre-situation/faible-revenu/programme-allocation-logement/comment-demander-lallocation-logement/
-
Как заполнить форму если вы хотите получать (или продолжать получать) жилищное пособие Квебек www.revenuquebec.ca/fr/citoyens/votre-situation/faible-revenu/programme-allocation-logement/comment-demander-lallocation-logement/