PR CUAET
-
мій основний посил що воно є та працює, ті кому тре сами оберуть компанію та вирішать чи підходе ім це чи ні, тому я не буду наводити якісь посилання ціни і тд бо воно змінюється постійно
-
Там дуже тупа система, бо зараз на громадянство можно подаватись і з селпіпом, тобто для н'юкамерів із України ці курси LINC які пропонують в центрі н'юкамерів абсолютно не мають користі як для отримання папірця, максимум попрактикувати англійську. Ну або ж для роботи попросили, або ви вже з піаром як реф'юджі з умовної еритреї і одразу йдете на громадянство Я сам так проходив семестр поки повністю зрозумів усю застарілість системи. Плюс, в Альберті LINC максимально викладають до 8 рівня і ось якщо у вас вже гарна англійська наприклад CLB9, то вас все одно відправлять на курс CLB8. Оцей лінк тут прям діра по відмиванню держ грошей де людей максимально не мотивують переходити по рівням і можно навчатись роками
-
Вы не попадаете ни под один статус из прописаных в программе. Вы не можете быть главным заявителем из-за отсутствия какого либо родства. И вы не можете быть dependent к ребёнку, так как родители не предусмотрены в этом пункте. Если строго по писанному то ребёнок пиар получит, вы нет. Как сделать из этого исключение и возможно ли это вообще, надо спрашивать у специалистов.
-
так я робив але давно ціни та конкретні контори є у гуглі, усе працює, більшість контор які роблять довідки також перекладають та відправляють за кордон це стандартні сервіси
-
Дякую всім! До літа їй ще пів року вчитися і потім залишиться рік до закінчення діючого Стаді та Ворк перміту 🤷♂️
-
Тобто ви самі не знаєте? Ви робили? Наприклад, у Гуглі можна і на шахраїв потрапити. Ви поділіться своїм досвідом
-
У Торонто можно в той же день отримати, але заплатити 80 доларів, а не 40
-
у гуглі усе є
-
А ціна питання? Будь ласка. І поділіться контактами у цій гілці. Може кому у нагоді буде. Дякую
-
гугл допоможе, є українські контори які вам зроблять та відправлять dhl буде десь три тижні
-
Що ж ви два роки без відпустки будете жити
-
Відпустку якщо оплачувана точно можно
-
Хто саме робить? Розкажіть тут усім. Як нам з Канади швидше ніж 2 неділі зробити? А то ми всі тут беремо з дії і далі всі знають. Можливо ви маєте якісь інші варіанти?
-
Есть два варианта. Первый - распечатать, заполнить, заверить у нотариуса, отсканировать, добавить в аппликацию. Я так делала. Второй в электронном виде, я не делала, не знаю подробностей. Оба варианта верные.
-
справку роблять в Україні та відправляють за кордон швидко та без нервів, тому не варто займайти час консульства та інших людей які роблять більш важливі документи
-
Подивіться вище, все багато разів описано. Ви маєте на увазі з дії. Ні, треба відправляти у посольство і все що з цим потрібно
-
Чи достатньо довідки про не судимість в електронному вигляді?
-
Ні, до копр
-
Може до моменту одержання номінації?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
13229/430050
2 minutes ago