PR CUAET
-
Цей сервіс в Канаді, працює?
-
Всім привіт Хочу поділитись своїми враженнями , так як завжди читала відгуки інших тесттейкерів, які мені допомогали Здавала в середу , сьогодні прийшли результати Претендувала на 9, впринципі дуже багато часу приділяла англійській , займалась з репетитором Я приїхала сюди не з нульовою англ, скажем так Але цей тест моє розчарування Дуже відгукуються слова Юлії, ми здається були у схожих умовах Прикріплю свій результат нижче Але загалом я дуже розчарована ) Reading я провалила конкретно Все інше ще терпимо ) Лексика в завданнях була надто складною Читаю текст , наче важко, але зрозуміло Іду до запитань - і все , гублюсь Плюс стрес був присутній В якийсь момент коли зрозуміла шо багато слів не знаю в мене почалась паніка і я просто не змогла сконцентруватись ) Не робіть так )) Далі планую готуватись сама Думала купити мок тести на сайті Але мкні здається шо вонм не особо мені допоможуть , так як я пройшла вже десь 25 текстів по reading Просто тоеба вчити слова І то, ніколи не знаєш що тобі попадеться 😅 Загалом , рада що пішла на тест, буду мабуть іти знову , але не скоро 😅
-
Стосовно writing 1. Твій Друг порадив тобі знайти internship for summer period І ти знайшла компанію яка тебе зацікавила -поясни чому ти до них звертаєшся - чому тебе цікавить саме ця компанія - чому вони повинні обрати саме тебе Survey Ти живеш у будинку де є басейн і ціна на його утримання зросла Option 1. Кожному піднімлять оренду за кВ куди буде автоматично входити оплата за басейн Option 2. Кожен буде платити за басейн Коли буде ним користуватись Speaking 1. Твій Друг на роботі є стурбований тим що його колега часто голосно говорить по тел або слухає музику Порадь як йому з цим справитись 2. Розкажи про свій досвід шопінгу Можливо ти маєш досвід Коли змінив одні бренди на інші , поміняв шопінг центри або почав ходити на шопінг в інші дні аніж колись 3. Картинка дому де здається що люди кудись переіжджають На передньому фоні двоє людей пакують кота у коробку (🫠🙈),( виглядає що то власники) , інші люди у спец формі , двоє несуть матрац з сходів , двоє намагаються шось зробити з Tv, інші шось шаряться по кімнаті , я вже не пам'ятаю шо вони робили 😅, і ще біля дверей стоїть чоловік з паперами , виглядає що він контролює процес і керує персоналом Потім що ймовірно буде далі 5. Думка чи повинні тінейджери які заробляють власні кошти витрачати їх як вонм хочуть чи це повинно бути під наглядом батьків 6. Unusual scene Якийсь музей де стоїть два рицарі посередині одягнені в якісь бушлати З лівої сторони різні види чобіт З правої сторони стіл де різні види мечів , рукавиць , шоломів Спитай друга чи він хоче шоб ти йомусь шось купив з того І впринципі все з такого найголовнішого
-
Ти ще скажи чиновнику що ти є клієнт і клієнт завжди правий 😂 Їх дії мають одну шкалу: « що я з цього буду мати»
-
А чи впливає наявність кредиту на машину на умови іпотеки?
-
Доброго ранку! Чи можна сподіватись, що паспорт виготовлений в лютому теж прийшов? Дякую!
-
Так, написали вам
-
Ні, ми наші юристи беруть для вас довідки
-
За всю Європу не знаю,але у Франції там ще більша біда зі слотами,ніж тут в Канаді
-
London drugs
-
Помогите мы делаем паспорт паспорт готов 7 марта но доставка так и не совершена в оттаву как можно ускорить доставку