PR CUAET
-
привіт Підкажіть що до чого відноситься будь ласка. У мене є: Атестат 9 клас Атестат технікум 2 курса Диплом молодшого спеціаліста технікум Диплом бакалавра Диплом спеціаліста Диплом магістра
-
Ти ще скажи чиновнику що ти є клієнт і клієнт завжди правий 😂 Їх дії мають одну шкалу: « що я з цього буду мати»
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка де можна тут у Канаді (м. Калгарі) сфотографувати дитину на паспорт?
-
А чи впливає наявність кредиту на машину на умови іпотеки?
-
Доброго ранку! Чи можна сподіватись, що паспорт виготовлений в лютому теж прийшов? Дякую!
-
Впливає. Сумма вашего кредиту на машину відніметься від суму, яку могли дати на будинок.
-
Не автор , але у чоловіка така ж сама ситуація, розділ з нулями , подавався 23 березня. Вчора таки оплатили цю дивну суму 255$, побачимо як буде , пізніше подамо на повернення.
-
Так, написали вам
-
Ні, ми наші юристи беруть для вас довідки
-
Просто інформацію не надаєте?
-
За всю Європу не знаю,але у Франції там ще більша біда зі слотами,ніж тут в Канаді
-
London drugs
-
Помогите мы делаем паспорт паспорт готов 7 марта но доставка так и не совершена в оттаву как можно ускорить доставку
-
Португалія, Україна
-
Які країни ?
-
Які розцінки?
-
Написали вам
-
аж на 60 відсотків зросла кількість наданих консульських дій😳, тобто взяти на роботу в консульство додаткову людину на 0.6 ставки - врятувало б ситуацію, але ... 🤷♂. Цю відписку 2 роки писали.
-
Ніяк це дипломатична пошта доставляє в консульство.
-
найсмішніше що ти не клієнт - ти співвласник-роботодавець😞
12 Jan 2024, 17:45
132328/466718
about a minute ago