PR CUAET
-
Ну не зовсім так. Платеж за кредит іде до debt to income ratio. Відповідно що платеж за кредит входить до debt portion. Платеж за кредит понижує вартість нерухомості яку ви зможете купити, але не так що вартість дома мінус вартість кредита
-
Подскажите пожалуйста при заполнении на федеральном этапе non EE читаю в комментариях что формы необходимо подписывать. Но ведь они же заполняются онлайн (schedule A,history travel, family…). Вопрос-нужно ли их же печатать, подписывать ручкой и крепить как дополнительные документы? Заранее благодарю за ответ
-
Откройте требования, на сайте же все расписано четко Language skills If you’re between 18 and 54 years old on the day you sign your application, you must show that you have an adequate knowledge of English or French. If you’re between 18 and 54 years old on the day you sign your application, you have to take the citizenship test
-
Доброго вечора. Чи отримував хтось довідку про несудимість з Китаю? І друге запитання. З України є довідка с Дії, треба її завіряти у консульстві?
-
Доброго дня. А можна запитати що саме ви писали у поясненні, чому у листі не вказано кількість годин. Не можу вмовити «емплойера» з України написати в листі фразу full time або кількість годин що я працював. Дякую.
-
Дякую велике!
-
Додала коментар і самарі від себе Since the nature of my collaboration with ххххх was as a contractor, my direct manager is not legally entitled to declare that I was involved certain number of hours every week, although the work I performed for ххххх was equivalent to full time employment. Therefore, I state that the work that I performed with ххххх was 36-40 hours per week, which is similar to full-time employment. The salary for my work was:
-
Коли кажуть що мобілізація з 25 років то це тіки військовий статут, якщо вас мобілізують у 22 роки то тому хто вас мобілізував нічого йому не буде, нажаль немає відповідальності за таке, тому під час воєнного стану до мобілізації підлягають всі громадяни у віці 18-60 років Недавно мій молодший брат виїздив з України (16 років) три рази його не випускали, різні причини просто казали і все