PR CUAET
-
Тобто ви самі не знаєте? Ви робили? Наприклад, у Гуглі можна і на шахраїв потрапити. Ви поділіться своїм досвідом
-
У Торонто можно в той же день отримати, але заплатити 80 доларів, а не 40
-
у гуглі усе є
-
А ціна питання? Будь ласка. І поділіться контактами у цій гілці. Може кому у нагоді буде. Дякую
-
гугл допоможе, є українські контори які вам зроблять та відправлять dhl буде десь три тижні
-
Що ж ви два роки без відпустки будете жити
-
Відпустку якщо оплачувана точно можно
-
Хто саме робить? Розкажіть тут усім. Як нам з Канади швидше ніж 2 неділі зробити? А то ми всі тут беремо з дії і далі всі знають. Можливо ви маєте якісь інші варіанти?
-
Есть два варианта. Первый - распечатать, заполнить, заверить у нотариуса, отсканировать, добавить в аппликацию. Я так делала. Второй в электронном виде, я не делала, не знаю подробностей. Оба варианта верные.
-
справку роблять в Україні та відправляють за кордон швидко та без нервів, тому не варто займайти час консульства та інших людей які роблять більш важливі документи
-
Подивіться вище, все багато разів описано. Ви маєте на увазі з дії. Ні, треба відправляти у посольство і все що з цим потрібно
-
Чи достатньо довідки про не судимість в електронному вигляді?
-
Ні, до копр
-
Може до моменту одержання номінації?
-
Дякую
-
Підтвердження фактів з листа, термін, стандартний - 30 днів
-
Добрий день, а якшо не секрет в якому напрямку доки запитуют? Підтвердження фактів з листа? Чи медицин? Які терміни для додаванн?
-
Если найдете очного консультанта в Манитобе, напишите, пожалуйста в лс
-
Ні, не самостійно
-
Ви самостійно подавалися? Просто цікаво)
12 Jan 2024, 17:45
13234/429668
less than a minute ago