PR CUAET
-
Доброго дня. А можна запитати що саме ви писали у поясненні, чому у листі не вказано кількість годин. Не можу вмовити «емплойера» з України написати в листі фразу full time або кількість годин що я працював. Дякую.
-
Дякую велике!
-
Додала коментар і самарі від себе Since the nature of my collaboration with ххххх was as a contractor, my direct manager is not legally entitled to declare that I was involved certain number of hours every week, although the work I performed for ххххх was equivalent to full time employment. Therefore, I state that the work that I performed with ххххх was 36-40 hours per week, which is similar to full-time employment. The salary for my work was:
-
Коли кажуть що мобілізація з 25 років то це тіки військовий статут, якщо вас мобілізують у 22 роки то тому хто вас мобілізував нічого йому не буде, нажаль немає відповідальності за таке, тому під час воєнного стану до мобілізації підлягають всі громадяни у віці 18-60 років Недавно мій молодший брат виїздив з України (16 років) три рази його не випускали, різні причини просто казали і все
-
Я дзвонила в міграційку, мені сказали що спопочатку розглядає канада, потім квебек, потім знову канада. Якщо у вас немає аор - це наразі буксує канада, не квебек. Мені сказали, що мою справу бачать, але розглядати її ще не почали і до Квебеку вона ще не дійшла. "Чекайте, все добре, все зробимо, але поки що прискорити ніяк не можемо". Подача 6.11
-
Та вроде как все есть))