PR CUAET
-
На этой неделе выложу подробное видео про TDSR ( total debt servicing ratio) как оно рассчитывается и каким должно быть в разных случаях
-
Платеж по ипотеки рассчитывается исходят из stress test rate (где-то на 1.5% выше чем тот что вам предлагают)
-
Общая сумма платежей включая платеж предполагаемой ипотеки, property tax (+ tax scolaire если в Квебеке), heating cost (90-100 в зависимости если кондо или дом) и все остальные платежи включаю кредит на машину не должны привышать 39% от дохода
-
Один мой коллега говорит: прежде чем покупать машину подумайте про гараж.. У всех разные обстоятельства, в Альберте на пример без машины тяжело. Но наличие кредита на эту машину снижает возможность купить более дорогую недвижимость
-
В Україні було таке негласне правило: купувати вторічку зимою, коли вже було включене центральне опалення, щоб знати чи квартира тепла. А що на рахунок цього в Канаді (Калгарі)? Бо, наприклад, моя знайома жалілася, що у них зимою було 15 градусів і що вона буде шукати інший рент.
-
Все остальное неизменно
-
В одном случае цена дома $300,000 а в другом $260,000
-
Вот вам два сценария, разница в платеже примерно в $250
-
Створюйте акаунт на новий SIN, це все одно треба буде зробити і чекайте код.
-
Так, звертайтесь в приватні🤗
-
Ви хочете отримати консультацію за гроші? Якщо так то звертайтесь до @tax_canada_accounting Якщо ні то питайте тут в цій гілці, що Вас цікавить. Більшість знаходить відповіді на свої запитання питаючи!
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка хто здавав тест CELPIP в Онтаріо, що потрібно окрім паспорта брати з собою?
-
У квебека "окрема" програма. Якщо живете у Квебеку- потрібен сертифікат відбору Квебеку. Але по цій програмі федерали змушують Квебек дати заявнику цей сертифікат (а Квебек проти 😁) . Тому крім головняка з тим, що в федералів руки не доходять до наших заявок, ми ще кілька років будемо чекати на папірець з Квебеку
-
Якщо не впевнені, що ви можете правильно підписати ці форми онлайн, тоді можете роздрукувати, підписати і загрузити. Дехто робив саме так, роздруковував.
-
знаю за 17 річних. 16 - нема заборони