PR CUAET
-
Я писала про Німеччину. Всі інформація є в моєму повідомленні в стрічці
-
Сегодня ?
-
Для мене дуже велика проблема - зрозуміти акценти Тимпаче британський англійський Тому я навіть АЕЛС і не розглядала
-
Хтось уже заїжджав до Канади після 31 березня для отримання ворк перміт? Цікавить чи запитують офіцери щось із цих вимог? І як їх підтвердити? Чи треба брати довідку про несудимість, перекладати на англійську якісь документи з банку, чи прописку, і як переконати офіцера що я залишу Канаду якщо ти власне і приїхав отримати дозвіл на роботу і працювати тут?
-
Тому що я не підходжу під провінціальні програми І також моя професія не в списку затребуваних А для федеральної потрібні 9ки
-
Розумію Я в Онтаріо Але мій роботодавець не підходить для провінційної програми нажаль Єдиний варіант- здати на 9ки або сподіватися що моє місто добавлять у обновлену рурал програму восени🫠
-
До речі, всі, хто переживав, що можуть бути якісь проблеми, якщо виїхати за межі Канади під час розгляду заявки на продовження ворк перміту, то проблем ніякий не буде. Перевірено вчора і підтверджено словами офіцера. Якщо є діючий ворк перміт, то ніякий проблем. Офіцер, навіть, дивитися його не став. Запитав тільки чи є він з собою фізично. На спробу дістати і показати, сказав, no need! Have a good day!