PR CUAET
-
Я писала про Німеччину. Всі інформація є в моєму повідомленні в стрічці
-
Сегодня ?
-
Чому не повезло? Які оцінки по CELPIP отримала?
-
Для мене дуже велика проблема - зрозуміти акценти Тимпаче британський англійський Тому я навіть АЕЛС і не розглядала
-
Да, ближе к вечеру. Но девушка совсем недавно в 9:28 словила ( утром) . Тут как карта ляжет, как удачен ты в лотереи ))) или карма у всех разная 🙃 а если честно не смешно совсем… выматывает очень сильно! 🥺
-
Чоловік прибув в Канаду по візі CUAET, не по ЕТА чи візі, яка була до березня 2022 і він громадянин України?
-
Надіслала ваше повідомлення у відповідну вітку t.me/prcuaet/19036
-
Хтось уже заїжджав до Канади після 31 березня для отримання ворк перміт? Цікавить чи запитують офіцери щось із цих вимог? І як їх підтвердити? Чи треба брати довідку про несудимість, перекладати на англійську якісь документи з банку, чи прописку, і як переконати офіцера що я залишу Канаду якщо ти власне і приїхав отримати дозвіл на роботу і працювати тут?
-
Напишіть чи хтось стикався з таким
-
Це на сайті ircc в вимогах для тих хто отримав W1 візу до 4 лютого і хоче заїхати в Канаду
-
Я не бачила нічого подібного в чаті.
-
Залежить від провінції та работрдавця. В New Brunswik деякі роботодавці роблять Designated company щоб допомогти отримати нам PR
-
Нехай звернуться до міграційного консультанта @OstapBosak
-
Тому що я не підходжу під провінціальні програми І також моя професія не в списку затребуваних А для федеральної потрібні 9ки
-
Наприклад в New Brunswik по програмі skilled woker потрібні всі 4.0
-
Цікаво чи всі ці вимоги треба виконати чи це як формальність, а реально офіцер тільки паспорт гляне і все?
-
Розумію Я в Онтаріо Але мій роботодавець не підходить для провінційної програми нажаль Єдиний варіант- здати на 9ки або сподіватися що моє місто добавлять у обновлену рурал програму восени🫠
-
До речі, всі, хто переживав, що можуть бути якісь проблеми, якщо виїхати за межі Канади під час розгляду заявки на продовження ворк перміту, то проблем ніякий не буде. Перевірено вчора і підтверджено словами офіцера. Якщо є діючий ворк перміт, то ніякий проблем. Офіцер, навіть, дивитися його не став. Запитав тільки чи є він з собою фізично. На спробу дістати і показати, сказав, no need! Have a good day!
-
Цікаво. В моєму досвіді відмітку ставили, якщо вона є, то треба сканувати. А на момент отримання reason for decision ваш основний аплікант був в Канаді?
-
В мене reading 8.0. Writing 5,listening 6
12 Jan 2024, 17:45
132491/433085
8 minutes ago