PR CUAET
-
Я отработала 9 мес в отеле, время полаваться, баллы поднимаются. Не хватает у меня. Жду. Они еще растут. Жду... 4 месяца прождала, только выше и выше. Плюс выборки перестали делать осенью (сезон заканчивался и провинция не делала выборки). Хозяйка сразу сказала, что когда сезон закончится, она никому ничего не гарантирует. Смысла сидеть не было. Ушла в дом престарелых. Зп лучше, но под пнп не подхожу. Компания не спонсирует + уборки только в отелях и резортах годятся под программу.
-
У меня был не очень хороший опыт с обслуживанием в консульстве. Это правда было очень давно, но меня «носом тыкали» когда в паспорте смотрели с какого города моя семья уехала, говоря - ааа так Вы еще с оккупированой территории, хахаха… это были еще 14-15 года. Короче не хочу тащить второго ребенка, чтоб он что то подобное выслушивал. Вот и думаю, если приеду с двумя, как к этому отнесутся. Или лучше ехать с 1…🤔
-
Дивився на ютубі,що саме з цим лінком є шанси,що офіцер не зробить звільнення від оплати,так як не кожен офіцер знає тонкощі cuaet і саме в цьому лінку не має дат як окрім 15.07.2023 і рекомендують вставляти цей лінк з актуальними датами… www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html Що скажете?
-
я це знаю - є достатньо різних скринів сторінок IRCC з цим питанням, я бачила всі. Цей ваш лінк по-перше, не про отримання воркперміту, а про візіторрекодс, тож офіцер як раз може не взяти це до уваги - вам треба більш уважно дивитеся на поради ютубіров і на що саме ви подаєте. По-друге, нужен скрін однієї сторінки зі всією інформацією в одному місті - і про плату на подачу і про плату за біометрію і саме на вашу аплікацію - тобто, на воркперміт, а не на візіторрекодс, або перелік взагалі на безоплатні послуги по CUAET. Тому я використала саме ось цей скрін, що додала - і в воркпермітах і в стадіпермітах, бо він універсальний. Вже отримали запрошення та син здав безоплатно біометрію у п'ятницю і на воркперміт і на стадіперміт. Але я спитала людину, що конкретно саме вона додала, що їй не зарахували безоплатність. На данному етапі всі поради - вже запізні, бо все стало платне і нема вже пільгової програми CUAET.
-
Доброго дня. Маю таке запитання до експертів та учасників: Ми подали заявку на PR по програмі воззʼєднання сім'ї, і випадково не вказали кілька годинний перетин американського кордону автомобілем. Поїздка була вимушена так, як потрібно було перезаїхати в Канаду, щоб видали дитині study permit. Звичайно віз до США не було. ми все попередньо пояснили і на канадській і на американській стороні, study оформили. Тепер постає наступне питання - чи потрібно писате LOE і докидати до аплікації? І наступне питання - в майбутньому (маємо надію) як прийде Portal 1- чи є ця вищевикладена подія як -ваш останній перетин кордону з Канадою (є таке запитання в листі portal1)? Буду щиро вдячна за кваліфіковані і змістовні відповіді.
-
При мне консул наорал на семью, которые приехали из другого города продлить кому-то (ребенку наверное) паспорт, но срок действия его был еще чуть-чуть больше 2 месяцев. При этом они еще и с утра сидели, т.е. весь день там ждали пока им нахамят… А всем мужчинам, ожидающим выдачу паспортов, рассказал что мы тут почти 100% все ухылянты и вообще в Канаде нелегально 😂 и что наше счастье, что его пока не заставляют проверять военные билеты, иначе нам всем плохо было бы
-
Доброго дня. Маю таке запитання до експертів та учасників: Ми подали заявку на PR по програмі воззʼєднання сім'ї, і випадково не вказали кілька годинний перетин американського кордону автомобілем. Поїздка була вимушена так, як потрібно було перезаїхати в Канаду, щоб видали дитині study permit. Звичайно віз до США не було. ми все попередньо пояснили і на канадській і на американській стороні, study оформили. Тепер постає наступне питання - чи потрібно писате LOE і докидати до аплікації? І наступне питання - в майбутньому (маємо надію) як прийде Portal 1- чи є ця вищевикладена подія як -ваш останній перетин кордону з Канадою (є таке запитання в листі portal1)? Буду щиро вдячна за кваліфіковані і змістовні відповіді.
-
-
Дякую
-
Похоже у консулов биполярочка, в один день все для людей, в другой - ненавидят всех.