PR CUAET
-
Дивився на ютубі,що саме з цим лінком є шанси,що офіцер не зробить звільнення від оплати,так як не кожен офіцер знає тонкощі cuaet і саме в цьому лінку не має дат як окрім 15.07.2023 і рекомендують вставляти цей лінк з актуальними датами… www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html Що скажете?
-
я це знаю - є достатньо різних скринів сторінок IRCC з цим питанням, я бачила всі. Цей ваш лінк по-перше, не про отримання воркперміту, а про візіторрекодс, тож офіцер як раз може не взяти це до уваги - вам треба більш уважно дивитеся на поради ютубіров і на що саме ви подаєте. По-друге, нужен скрін однієї сторінки зі всією інформацією в одному місті - і про плату на подачу і про плату за біометрію і саме на вашу аплікацію - тобто, на воркперміт, а не на візіторрекодс, або перелік взагалі на безоплатні послуги по CUAET. Тому я використала саме ось цей скрін, що додала - і в воркпермітах і в стадіпермітах, бо він універсальний. Вже отримали запрошення та син здав безоплатно біометрію у п'ятницю і на воркперміт і на стадіперміт. Але я спитала людину, що конкретно саме вона додала, що їй не зарахували безоплатність. На данному етапі всі поради - вже запізні, бо все стало платне і нема вже пільгової програми CUAET.
-
Доброго дня. Маю таке запитання до експертів та учасників: Ми подали заявку на PR по програмі воззʼєднання сім'ї, і випадково не вказали кілька годинний перетин американського кордону автомобілем. Поїздка була вимушена так, як потрібно було перезаїхати в Канаду, щоб видали дитині study permit. Звичайно віз до США не було. ми все попередньо пояснили і на канадській і на американській стороні, study оформили. Тепер постає наступне питання - чи потрібно писате LOE і докидати до аплікації? І наступне питання - в майбутньому (маємо надію) як прийде Portal 1- чи є ця вищевикладена подія як -ваш останній перетин кордону з Канадою (є таке запитання в листі portal1)? Буду щиро вдячна за кваліфіковані і змістовні відповіді.
-
При мне консул наорал на семью, которые приехали из другого города продлить кому-то (ребенку наверное) паспорт, но срок действия его был еще чуть-чуть больше 2 месяцев. При этом они еще и с утра сидели, т.е. весь день там ждали пока им нахамят… А всем мужчинам, ожидающим выдачу паспортов, рассказал что мы тут почти 100% все ухылянты и вообще в Канаде нелегально 😂 и что наше счастье, что его пока не заставляют проверять военные билеты, иначе нам всем плохо было бы
-
Доброго дня. Маю таке запитання до експертів та учасників: Ми подали заявку на PR по програмі воззʼєднання сім'ї, і випадково не вказали кілька годинний перетин американського кордону автомобілем. Поїздка була вимушена так, як потрібно було перезаїхати в Канаду, щоб видали дитині study permit. Звичайно віз до США не було. ми все попередньо пояснили і на канадській і на американській стороні, study оформили. Тепер постає наступне питання - чи потрібно писате LOE і докидати до аплікації? І наступне питання - в майбутньому (маємо надію) як прийде Portal 1- чи є ця вищевикладена подія як -ваш останній перетин кордону з Канадою (є таке запитання в листі portal1)? Буду щиро вдячна за кваліфіковані і змістовні відповіді.
-
-
Дякую
-
Похоже у консулов биполярочка, в один день все для людей, в другой - ненавидят всех.
-
Плохо було б
-
Пробуйте подавать заявки в госпитали. Если получится где-то получить фул тайм можно сразу подавать на PR.
-
Ну если написано на сайте официально "не ранее, чем за 2 месяца" - зачем ехать раньше? Это же родители это придумывают так ехать, а не ребенок. Родители это делают, надеясь обойти установленные правила и манипулируют тем, что у них - ребенок. Но дети есть почти у всех. И если разрешат на 2 недели раньше, то почему нельзя на месяц два , три раньше.
-
Просто питання приоритетів. Ситуації бувають різні, але коли дехто хапає собі слот просто щоб вхопити, а потім просто не приходить, то це зневага до інших, хто готовий приїхати та порішати всі пов'язані питання... А якби треба було заплатити одразу, то вже спочатку бы думали, прораховували варіанти, а потім вже запали слоти
-
Ви маєте обовʼязково вказати перший і останній вʼїзд в Канаду (на порталі 1). І не має різниці чи це був наземний перетин (із США) чи літаком. Не розумію як Вас впустили в США без візи. Не виключаю, що таке може бути. Але якщо тоді все пройшло по без документальної згоди то зараз ви маєте вказати (якщо звичайно все робите по закону) останній перетин кордону при вʼїзді в Канаду.