PR CUAET
-
Плохо було б
-
Пробуйте подавать заявки в госпитали. Если получится где-то получить фул тайм можно сразу подавать на PR.
-
Ну если написано на сайте официально "не ранее, чем за 2 месяца" - зачем ехать раньше? Это же родители это придумывают так ехать, а не ребенок. Родители это делают, надеясь обойти установленные правила и манипулируют тем, что у них - ребенок. Но дети есть почти у всех. И если разрешат на 2 недели раньше, то почему нельзя на месяц два , три раньше.
-
Просто питання приоритетів. Ситуації бувають різні, але коли дехто хапає собі слот просто щоб вхопити, а потім просто не приходить, то це зневага до інших, хто готовий приїхати та порішати всі пов'язані питання... А якби треба було заплатити одразу, то вже спочатку бы думали, прораховували варіанти, а потім вже запали слоти
-
Ви маєте обовʼязково вказати перший і останній вʼїзд в Канаду (на порталі 1). І не має різниці чи це був наземний перетин (із США) чи літаком. Не розумію як Вас впустили в США без візи. Не виключаю, що таке може бути. Але якщо тоді все пройшло по без документальної згоди то зараз ви маєте вказати (якщо звичайно все робите по закону) останній перетин кордону при вʼїзді в Канаду.
-
Тут я не підкажу нажаль як краще зробити 🤷♀️ Почекаємо відповіді ще інших
-
Платити за що? Платити ви будете якщо /коли отримаєте ItA = invitation to apply for Canadian PR Якщо ІтА немає, пройшов рік - і ви всеодно хочете побувати йти через ЕЕ - треба створювати новий аккаунт і збирати нові документи якщо старі вже не валідні
-
Здається, прямої вимоги такої немає, але коли ви заповнюєте заявку для подачі на провінційний рівень, то там є такий пункт, чи ви погоджуєтесь і виявляєте бажання залишитися жити і працювати в провінції (дослівно не пам'ятаю, як воно там звучить) Від відповіді на цей пункт може залежати чи дасть вам провінція свою номінацію чи ні. Логічно, що якщо ви погоджуєтесь і отримаєте номінацію, а потім і ПР, а тоді поїдете геть, можуть бути питання до вас з боку провінції.
-
Тишина, ви по трекеру відслідковуйте … там наразі остання заявка з 21 листопада , що одержали AOR , після цієї дати ще нікому не прийшло АОR
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Заповнювала перший такс рітерн через Wealthsimple. Коли ставила галочку, що подаю вперше, не могла подати. Тоді я поміняла, що подаю не вперше, такс рітерн прийняло і я отримала конфермейшн номер. Тепер думаю , що я зробила неправильно. Чи потрібно мені тепер роздрукувати форми з Wealthsimple і направити їх поштою?
-
Не думаю це критично Проте провсяк напишіть ЛоЕ і додайте до аплікації