Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Та я помилився я про BOwP
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019085157T Offline
    t1019085157T Offline
    Виктория Шеманаева
    wrote on last edited by
    А хто підкаже: отримала чек на hst/gst (NS), але чомусь нарахували з липня 23 по січень 24, хоча приїхали в березні 23 і я писала листа, що прошу зарахувати з дати приїзду.Старшу доньку в список не включили ( на момент приїзду ій вже було 18-їй -треба окремо подаватись,виходить? І чи треба якщо вона декларацію вже подала , отримала повернення податків ,ій донарахують кліматичні теж ,включно 2023,чи як?)Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Надайте всю інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Якщо у вас є реальні пропозиції по роботі для новоприбулих українців пишіть мені або модераторам в приват. Скамери, продавці "повітря" та сковорід ІДІТЬ ЛІСОМ!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem K. 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Это не повод орать))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OS
    wrote on last edited by
    Якщо подаєте декларацію за рік, то треба вказувати увесь дохід, у тому числі за межами Канади. Крім того, ті хто хоче отримувати кліматичні, то мають подати за попередній рік, коли не були в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t765853455T Offline
    t765853455T Offline
    Oksana Dudnyk | Atomy Canada
    wrote on last edited by
    Друзі, підкажіть будь-ласка один момент обовʼязково додавати паспорт національний український чи ні? В аплікації на провінцію написала що ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230214627T Offline
    t1230214627T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Платіть черкз пейсенд мінімальний платіж в 20 доларів, коли Вам пришлють довідку з Німеччини, вони веладуть листа з проханням надіслати їм електронною поштою Ваші банківські реквізити, щоб вони перекинули різницю
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка якщо ми оплатили візу але вже пройшов рік то треба ще раз платити коли будемо подавати паспорти? Ми взяли слот в березні 2023 на жовтень 2024. Оплатили в березні одразу, але на сайті написано що оплата тількі рік дійсна. І онлайн ще раз оплатити не можна. Це треба з собою готівку брати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1705218809T Offline
    t1705218809T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Чи э в цій групі хто подавався по програмі возз'єднання сім'ї. Напишить мені будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    ✈️ 🇨🇦‼️Виїзд із Канади та «повернення» до Канади‼️ Слово «повернення» тут у лапках навмисне, оскільки йдеться про тимчасових резидентів Канади (тих, хто з visitor record / work permit / study permit), і для них це не повернення як для громадян чи постійних резидентів Канади, а в'їзд до Канади . Пам'ятаючи цю різницю, легше орієнтуватися і в питанні, яке часто ставлять: Я в Канаді, у мене work permit, чи будуть проблеми, якщо я поїду з Канади на тиждень чи місяць і потім повернуся? Змінюємо слово «повернуся» на слово «приїду», і все стає зрозумілішим: процедура на в'їзді буде рівно та сама, що була вперше, буде втретє і в тридцять третій раз, поки людина не має статусу PR або громадянства: primary examination на кордоні (обов'язково) і потім secondary examination (у окремих випадках, якщо обставини вимагатимуть). Це закон. Dura lex, sed lex. Завжди будуть (або принаймні можуть бути) задані питання «звідки?», «навіщо?», «Чи довго?» і тому подібні. Будь-яке нестикування між відповідями, між відповідями та документами, між відповідями та особистою справою можуть призвести до подальших, набагато менш комфортних і більш підступних питань — чим далі, тим глибше копатимуть. ⚠️ І так, як завжди, у таких випадках можуть бути складності. Досить брякнути щось необдумане у відповідь на запитання офіцера — і починається одне за одним далі більше, а там і до проблем недалеко. Залишаючи Канаду без PR-картки або канадського паспорта в кишені, будьте готові до того, що ви знову приїдете в гості, і вас (теоретично!) в гості можуть не пустити, або пустити зі скрипом. Це, мабуть, єдина потенційна складність, пов'язана з виїздом з Канади та подальшим повторним в'їздом. У всьому іншому (подача на PR, отримання матдопомоги, та й взагалі все на світі) - ніяких обмежень, катайтеся туди-сюди скільки влізе вийде. ⏯ І ще раз дуже рекомендуємо до перегляду чудовий пізнавальний документальний серіал Border Security: Canada's Front Line — знатимете все про те, що вас може чекати на кордоні Канади. #border #status
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Як правило, таке (крик посадової особи) "лікується" відеозйомкою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    ✈️ 🇨🇦‼️Виїзд із Канади та «повернення» до Канади‼️ Слово «повернення» тут у лапках навмисне, оскільки йдеться про тимчасових резидентів Канади (тих, хто з visitor record / work permit / study permit), і для них це не повернення як для громадян чи постійних резидентів Канади, а в'їзд до Канади . Пам'ятаючи цю різницю, легше орієнтуватися і в питанні, яке часто ставлять: Я в Канаді, у мене work permit, чи будуть проблеми, якщо я поїду з Канади на тиждень чи місяць і потім повернуся? Змінюємо слово «повернуся» на слово «приїду», і все стає зрозумілішим: процедура на в'їзді буде рівно та сама, що була вперше, буде втретє і в тридцять третій раз, поки людина не має статусу PR або громадянства: primary examination на кордоні (обов'язково) і потім secondary examination (у окремих випадках, якщо обставини вимагатимуть). Це закон. Dura lex, sed lex. Завжди будуть (або принаймні можуть бути) задані питання «звідки?», «навіщо?», «Чи довго?» і тому подібні. Будь-яке нестикування між відповідями, між відповідями та документами, між відповідями та особистою справою можуть призвести до подальших, набагато менш комфортних і більш підступних питань — чим далі, тим глибше копатимуть. ⚠️ І так, як завжди, у таких випадках можуть бути складності. Досить брякнути щось необдумане у відповідь на запитання офіцера — і починається одне за одним далі більше, а там і до проблем недалеко. Залишаючи Канаду без PR-картки або канадського паспорта в кишені, будьте готові до того, що ви знову приїдете в гості, і вас (теоретично!) в гості можуть не пустити, або пустити зі скрипом. Це, мабуть, єдина потенційна складність, пов'язана з виїздом з Канади та подальшим повторним в'їздом. У всьому іншому (подача на PR, отримання матдопомоги, та й взагалі все на світі) - ніяких обмежень, катайтеся туди-сюди скільки влізе вийде. ⏯ І ще раз дуже рекомендуємо до перегляду чудовий пізнавальний документальний серіал Border Security: Canada's Front Line — знатимете все про те, що вас може чекати на кордоні Канади. #border #status
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    У групі є окрема гілка для цього
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    vvvssssssss
    wrote on last edited by
    Мій досвід: Подавав на b1/b2 в квітні 2023, інтервʼю було березень 2024 - Торонто. Саме приміщення цього consular office дуже маленьке, все чути і видно - офіцерів, питання, і тд. Але всередині все швидко вже відбувається і всі працівники дуже ввічливі і приємні. Був запис на 8 ранку - зайшовши десь у 7:45 всередину я вийшов десь у 8:20. Інтервʼю тривало секунд 40, хвилину максимум. 3 питання, your visa is approved і до побачення. Інтервʼю було в понеділок, в пʼятницю вже доставили паспорт на відділення пошти і він був у мене
    1 Reply Last reply
    0
  • t786752497T Offline
    t786752497T Offline
    Лідія К
    wrote on last edited by
    Так і було зроблено, але з налогової мені прийшов лист сплатити декілька тисяч канадських долларів. А на той момент я проживала в Канаді лише 2 місяці попереднього року і взагалі не працювала. До цього всі налоги були сплачені в Іншій країні :) телефонна розмова ні до чого не призвела, схоже на те, що мадам була не дуже компетентна. Сперечатися не буду, але 2 рази сплатити податки в 2х країнах - це перебор як на мене :) і помилка не зовсім компетентної людини. Такі теж трапляються.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    В гуглі panel physician наберіть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга