PR CUAET
-
Хелоу гайс! Подалися на продовження WP в березні і прийшов лист (як і всім) , що можу цей лист предʼявляти як законна підстава мого перебування в Канаді до ухвалення рішення щодо продовження мого WP. І там вказано, що покидати я не можу Канаду, так як тоді моя заявка на продовження WP анулюється. Але я маю час на старому WP. Так от питання чи можу я за старим діючим WP виїзджати за межі Канади, чекаючи на новий? 🥲
-
Прочитала, зрозуміла ☺️ Дякую
-
Вони не "не випускають". Вони вимагають документ о постановки на воїнський облік, який починається з 16 років . І тоді раз не показав - то не випускають. І це не завжди і не на всіх дільницях. Але , якщо показати цей документ, то вони вже не можуть не випустити у 17 років, бо закон про "не випуск" - він тільки з 18 до 60 років. Тобто, якщо прийти у 16-17 встати на облік - то цих підлітків не можуть мобілізувати і вони можуть прийти і отримати потрібний документ. А потім до 18 років гарантовано виїхати, маючи цей документ.
-
А навіщо вам ставати на облік, якщо ви за межами України? В Україні мого сина водили зі школи цілим класом - це було в 2022р. Все проходиться за один день - там є перелік документів, які вони мали з собою принести - свідоцтво про народження, довідку зі школи. І там на місці в військоматі вони пройшли медогляд. Ім видали таке тимчасове посвідчення і сказали, що як виповниться 18р - дадуть вже військовий квиток.
-
Друзі, питання. Дитина народилась в Польщі. Що ви выказывали в заявці як Національний документ дитини. Є довідка набуття громадянства і на основі її дали загран паспорт. Тобто українського свідотства немає, є польське. Хто що писав?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, в Торонто слоти як і раніше, в 19.00 викидують? А то деякий час не слідкував за темою.
-
Треба подзвонити і сказати ще дохід за 22 та 21 роки. Просто усно сказати. Ви ще отримаєте доплату.
-
Я вже подався за експрес-ентрі. зараз виявив помилку. Між двома роботами в Канаді я не вказав що я був Unemployed. Я був без роботи 2.5 місяці, весь час я перебував у Канаді, мене звільнили з першої роботи, і я шукав другу роботу і знайшов її. між днем, коли мене звільнили з першої роботи, і днем, коли я почав працювати на другій роботі, минуло рівно два з половиною місяці. Чи варто зараз намагатися якось повідомити про це, доповнити свою інформацію, чи це не дуже груба помилка?
-
Доброго вечора! Необхідні справки про несудимість щ Іспанії!!
-
В вас вже є ІтА?
-
На минулому тижні
-
Едмонтон
-
Запрос на біометрію надходить після Invitation to apply🤔