PR CUAET
-
Друзі, питання. Дитина народилась в Польщі. Що ви выказывали в заявці як Національний документ дитини. Є довідка набуття громадянства і на основі її дали загран паспорт. Тобто українського свідотства немає, є польське. Хто що писав?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, в Торонто слоти як і раніше, в 19.00 викидують? А то деякий час не слідкував за темою.
-
Треба подзвонити і сказати ще дохід за 22 та 21 роки. Просто усно сказати. Ви ще отримаєте доплату.
-
Я вже подався за експрес-ентрі. зараз виявив помилку. Між двома роботами в Канаді я не вказав що я був Unemployed. Я був без роботи 2.5 місяці, весь час я перебував у Канаді, мене звільнили з першої роботи, і я шукав другу роботу і знайшов її. між днем, коли мене звільнили з першої роботи, і днем, коли я почав працювати на другій роботі, минуло рівно два з половиною місяці. Чи варто зараз намагатися якось повідомити про це, доповнити свою інформацію, чи це не дуже груба помилка?
-
Доброго вечора! Необхідні справки про несудимість щ Іспанії!!
-
В вас вже є ІтА?
-
На минулому тижні
-
Едмонтон
-
Запрос на біометрію надходить після Invitation to apply🤔
-
Се в Торонто?
-
Самостійно зробити це вже не зможете
-
В мене таке ж питання до вас : підкажіть будь ласка а якщо в мене інший дохід 4500 $( по контракту прибирання білдінгу де я живу) + 910 $ випадковий підробіток ( сервер в кейтерінг кітчен ) це можна вписувати в other income чи теж треба в self employed вказувати бо сума більша ніж 3500 ….???
-
Якщо так - через веб форму робити запит на те щоб внесли цю інформацію