PR CUAET
-
Буду вдячний за відповідь! Працюю пілотом в канадській авіакомпанії, а до цього в Україні. Максимум котрий нам дозволено літати на місяць це 112годин по міжнародним/канадським регуляціям. Загалом по всьому світі нам платять мінімальну зп за ~80год/міс. В рік максимум дозволено 1000год по регуляціям. Тобто вказати ці стандартні 1560год/рік не можливо. Я так розумію, що в такому випадку треба писати Letter of Explanation де пояснювати ситуацію? Чи були подібні випадки у когось? Дякую!
-
Здесь все так пишут про каких-то ботов Вопрос, кому они их продают? Где их найти?
-
Интересный вопрос :) мы тоже заплатили, а ближайший аппоинтмент на 2026 год 😀
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 Шапка: Імʼя, адреса, телефон, uci, application number Re: Letter of explanation - additional information Вступний абзац - суть написання : I am writing this request to address the error that occurred…. Другий абзац- проблема ; пояснення Третій абзац - як цю проблему виправити Четвертий абзац - Thank you for your understanding and consideration. Should you require any further clarification or information, please do not hesitate to contact me. Sincerely, Імʼя Підпис
-
У нас перевірка background вже 6 тижнів після дозапиту додаткових форм. Я вже нервую не на жарт. Як ви думаєте чому так довго?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, чи підійде довідка про місце реєстрації, видана 2020 р., для подачі документів на виготовлення закордонного паспорта (хлопець - 18 років)?
-
Часто пишуть що якщо були візити в США то затримка. Можливо військова служба. Закажіть нотуси. Їх правда також місяць чекати
-
Як і зазначив пан Антон, я теж думаю що є час «не в повітрі»? Ще треба дивитися коли підписан офер, чи він досі активний, що буде зазначено в референс листі
-
Зарегистрировать кабинет на CRA можно только после получения первого налогового ассессмента. До тех пор все формы только в бумажном виде и на почтовый адрес вашего регионального представительства CRA.