PR CUAET
-
Дякую за відповідь! У нас є таке поняття Flight Duty Time - max 112hours monthly, але платять за Credit Hours, котрі включають різні додаткові обовʼязки на землі. Але ці Credit Hours дуже рідко бувають більше 100hours. Хоча це рахується Permanent Full-time position в авіації. Тобто імміграційний офіцер ніколи не робить винятки з «годинами» ? Цікаво чи були такі ситуації у когось подібні. Збираюся описувати ситуацію в LoE.
-
Підкажіть будь ласка, при заповненні документів на PR по воззʼєднанню родини, треба заповнити інфу про подорожі за останні 10років чи треба вказувати подорожі тривалістю один день туда і назад? всім дякую!
-
И мы тоже, интересно узнать, так ли это
-
Прокоментуйте будь ласка як ліпше вчинити в цьому кейсі @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz
-
Привіт Підкажіть будь ласка де взяти форму T1 для заповнення податкової декларації І як зареєструватися в Canada Revenue Agency якщо воно просто просить ввести якусь суму з рядка #1500 з декларації за минулий рік, а в мене немає такої декларації, тому що я тільки місяць як приїхала І ще, чи знає хтось напевно, чи потрібно подавати декларацію з попередньої країни за минулий рік, тому що я не жила і не працювала в Канаді в минулому році Знайомі так робили про всяк випадок
-
Join us for an interview at our job fair on April 18th from 10 am-7 pm at the Cabela’s Edmonton South location. 🐟 Full and part-time positions ☀️ Product discounts 🦌 Fun environment To learn more, please visit basspro.wd1.myworkdayjobs.com/careers/job/Edmonton-South-AB/Cabela-s-Windermere-Hiring-Fair_R196247 On-the-spot interviews will be conducted based on availability.
-
Чи хто знає як можна подивитися чи дізнатися про чергу на чергу ? Який ти в черзі очікування на чергу ?
-
А почему не хотите поделиться контактами? Мы забронировали прошлой осенью на январь 25 года, я пыталась перебронировать дату на раньше - пока что безуспешно, с удовольствием бы нашла добрых людей, только где бы?