PR CUAET
-
Чому б вам не звернутися з таким питанням до консульства ?
-
Люди їздять , в принципі, в різні. Можуть щось спитати , чому приїхали
-
Звісно В кінці після заповнення всіх форми система створює персональний список документів на основі ваших відповідей І довідки про відсутність судимостей серед них. Їх кількість буде залежити від списку країн в тривалості життя в тих країнах - цю інформацію ви надавали саме в тих частинах що зазначили Окрім того, мають бути завантажені всі сторінки паспорта, які мають візи чи якісь ремарки - це може підтвердити вашу тревел історію. Personal/activity - там мають бути всі навчання, всі роботи, військово служба - і, так, ви маєте їх підтвердити тому що за деяки з них ви клеймили бали в вашій аплікації
-
Може в когось була така ситуація та напишуть тут свій досвід. Як я зрозумів є варіант оплати готівкою прямо на місці, але треба щоб було без решти прям чітка сума. Вам бажаю схопити слот на перебронювання. От вище люди пишуть що їм вдалось це зробити.
-
Цього має бути достатньо для зарахування повного року на перманент фул тайм Проте ЛоЕ не завадить Щодо контракту - зробіть вибірку найголовніших сторінок Мої контракти теж були великі - завантажувала лише важливі сторінки
-
Добрий день, потрібна порада. Я тимчасово виїхала з Канади для оформлення певних документів, які, на жаль, неможливо оформити перебуваючи в Канаді. Я зіткнулася з великою проблемою, у мене є кредитна картка, яку я використовую, щоб будувати кредитну історію, але дуже обережно, там хліб купила, там за звʼязок заплатила, нічого більше, але наразі маю потребу в тому, щоб повернути кошти назад на карту, як це й має бути щомісяця, але моя сім карта не активна тут, представники оператора нічого зробити не можуть, пів ранку з ними спілкуюсь, але активувати сімку не можуть. Як я можу перекинути кошти з моєї дебетової карти на кредитну? Там мені пише, що у мене один і той же рахунок. Я, можливо, щось не розумію, але у мене не виходить це зробити. Обидві картки з одного й ого ж банку, щоб перекинути гроші потрібен OTP, який приходить на номер, який на даний момент не є активним.
-
Филипп, подскажи, пожалуйста, а на сколько отличается ежемесячная сумма выплаты по ипотеке в реальности от быстрого расчета калькулятора на сайтах недвижимости. К примеру, смотрю сайт ViaCapital/DuProprio, под объявлением часто калькулятор Desjardins. Я вбиваю цену, mise de fond, 5,5% (вымышленная моя ориентировочная ставка). И он мне показывает ежемесячный платеж. Могу ли я доверять этой цифре? Не станет ли для меня неприятным сюрпризом, когда после подачи адреса, пришлют мне предложение с сумой значительно выше? Есть ли какое-то правило относительно этих быстрых калькуляторов?
-
Кто подавался на провинциальную помощь, сколько сейчас выплачивают на взрослого и сколько ждать примерно времени с момента подачи?
-
Ох блін… може по цінах і так, але з пропозицією зараз дуже напряжно, як і інші пишуть. Ми також у Квебеку, в Шикутімі (Сагеней). Нормальний новий обжитий дуплекс можна близько 300-400 тисяч купити. Класний будинок за 400-600.