Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    На мою емейл ответили. Сказали с дией до 5 недель, без до 8 недель. Но я ещё жду
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lv
    wrote on last edited by
    Настя, скажіть будь ласка як відмовитись від своєї черги в консульство? Я не встигаю приїхати на призначений день та час.Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Звісно В кінці після заповнення всіх форми система створює персональний список документів на основі ваших відповідей І довідки про відсутність судимостей серед них. Їх кількість буде залежити від списку країн в тривалості життя в тих країнах - цю інформацію ви надавали саме в тих частинах що зазначили Окрім того, мають бути завантажені всі сторінки паспорта, які мають візи чи якісь ремарки - це може підтвердити вашу тревел історію. Personal/activity - там мають бути всі навчання, всі роботи, військово служба - і, так, ви маєте їх підтвердити тому що за деяки з них ви клеймили бали в вашій аплікації
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Може в когось була така ситуація та напишуть тут свій досвід. Як я зрозумів є варіант оплати готівкою прямо на місці, але треба щоб було без решти прям чітка сума. Вам бажаю схопити слот на перебронювання. От вище люди пишуть що їм вдалось це зробити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dasha
    wrote on last edited by
    дякую за відповідь! дійсно після заповнення всіх форм, вискочив список документів. У мене вискочило аж 3 поліс репорта (жах!) Підкажіть будь ласка, по якому принципу таке можливо? я наче більше ніж 6 місяців ні в одній країні не жила
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Цього має бути достатньо для зарахування повного року на перманент фул тайм Проте ЛоЕ не завадить Щодо контракту - зробіть вибірку найголовніших сторінок Мої контракти теж були великі - завантажувала лише важливі сторінки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Привіт хто допоможе податися на закордонний паспорт (не безкоштовно) вже декілька неділі пробую записатися не виходить. Паспорту залишилось рівно рік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Volosozhar
    wrote on last edited by
    Добрий день, потрібна порада. Я тимчасово виїхала з Канади для оформлення певних документів, які, на жаль, неможливо оформити перебуваючи в Канаді. Я зіткнулася з великою проблемою, у мене є кредитна картка, яку я використовую, щоб будувати кредитну історію, але дуже обережно, там хліб купила, там за звʼязок заплатила, нічого більше, але наразі маю потребу в тому, щоб повернути кошти назад на карту, як це й має бути щомісяця, але моя сім карта не активна тут, представники оператора нічого зробити не можуть, пів ранку з ними спілкуюсь, але активувати сімку не можуть. Як я можу перекинути кошти з моєї дебетової карти на кредитну? Там мені пише, що у мене один і той же рахунок. Я, можливо, щось не розумію, але у мене не виходить це зробити. Обидві картки з одного й ого ж банку, щоб перекинути гроші потрібен OTP, який приходить на номер, який на даний момент не є активним.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Привіт хто допоможе податися на закордонний паспорт (не безкоштовно) вже декілька неділі пробую записатися не виходить. Паспорту залишилось рівно рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    Филипп, подскажи, пожалуйста, а на сколько отличается ежемесячная сумма выплаты по ипотеке в реальности от быстрого расчета калькулятора на сайтах недвижимости. К примеру, смотрю сайт ViaCapital/DuProprio, под объявлением часто калькулятор Desjardins. Я вбиваю цену, mise de fond, 5,5% (вымышленная моя ориентировочная ставка). И он мне показывает ежемесячный платеж. Могу ли я доверять этой цифре? Не станет ли для меня неприятным сюрпризом, когда после подачи адреса, пришлют мне предложение с сумой значительно выше? Есть ли какое-то правило относительно этих быстрых калькуляторов?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Prasol
    wrote on last edited by
    Кто подавался на провинциальную помощь, сколько сейчас выплачивают на взрослого и сколько ждать примерно времени с момента подачи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    Ох блін… може по цінах і так, але з пропозицією зараз дуже напряжно, як і інші пишуть. Ми також у Квебеку, в Шикутімі (Сагеней). Нормальний новий обжитий дуплекс можна близько 300-400 тисяч купити. Класний будинок за 400-600.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex KK
    wrote on last edited by
    www.fcc-fac.ca/en/resources/calculators#7caxjuU=0 Этот неплохой
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    «Наче»? Система провела розрахунок по дням, і якщо по системі має бути довідка - або ви щось вказали невірно, або має бути довідка Напр., в мого чоловіка друга освіта була в ВБ, але була вона ремоут (він жодного разу в ВБ не був). В персонал хісторі ми вказали освіту, звичайно, але якщо уважно подивитися - в місці освіти система питає не місце знаходження ВНЗ, а місце де фізично перебували ви на момент навчання. Для нас це був КНР. Таким чином система бачить що навчання в ВБ, але людина перебувала фізично в КНР -> система надасть запит на довідку лише з КНР, а не КНР і ВБ Уважно заповнюйте анкету і дивіться що саме і за які роки система питає в вас інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Авторизуйтесь на go.mfa.gov.ua та перейдіть в "Активні запити", там буде опція сказувати запис
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Додати детальне пояснення в ЛоЕ - optional documents
    1 Reply Last reply
    0
  • t332665383T Offline
    t332665383T Offline
    Marharyta Yurko
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, скільки у вас часу зайняла процедура до моменту отримання ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dasha
    wrote on last edited by
    вау! дякую, я такого не знала! я працювала в ІТ коли жила в києві, але всі знають що всі айтішки це Кіпри та Гібралтар реєстрація. Тому вийшло аж 3 довідки... по такій же схемі як у вашого чоловіка з навчанням ремоут. Але тепер цікаво, як подавати леттер оф емплоймент, бо укр компанія видала леттер оф емлоймент з адресою на Кіпрі
    1 Reply Last reply
    0
  • t332665383T Offline
    t332665383T Offline
    Marharyta Yurko
    wrote on last edited by
    Дякую 🤩
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.