PR CUAET
-
Звісно В кінці після заповнення всіх форми система створює персональний список документів на основі ваших відповідей І довідки про відсутність судимостей серед них. Їх кількість буде залежити від списку країн в тривалості життя в тих країнах - цю інформацію ви надавали саме в тих частинах що зазначили Окрім того, мають бути завантажені всі сторінки паспорта, які мають візи чи якісь ремарки - це може підтвердити вашу тревел історію. Personal/activity - там мають бути всі навчання, всі роботи, військово служба - і, так, ви маєте їх підтвердити тому що за деяки з них ви клеймили бали в вашій аплікації
-
Може в когось була така ситуація та напишуть тут свій досвід. Як я зрозумів є варіант оплати готівкою прямо на місці, але треба щоб було без решти прям чітка сума. Вам бажаю схопити слот на перебронювання. От вище люди пишуть що їм вдалось це зробити.
-
Цього має бути достатньо для зарахування повного року на перманент фул тайм Проте ЛоЕ не завадить Щодо контракту - зробіть вибірку найголовніших сторінок Мої контракти теж були великі - завантажувала лише важливі сторінки
-
Добрий день, потрібна порада. Я тимчасово виїхала з Канади для оформлення певних документів, які, на жаль, неможливо оформити перебуваючи в Канаді. Я зіткнулася з великою проблемою, у мене є кредитна картка, яку я використовую, щоб будувати кредитну історію, але дуже обережно, там хліб купила, там за звʼязок заплатила, нічого більше, але наразі маю потребу в тому, щоб повернути кошти назад на карту, як це й має бути щомісяця, але моя сім карта не активна тут, представники оператора нічого зробити не можуть, пів ранку з ними спілкуюсь, але активувати сімку не можуть. Як я можу перекинути кошти з моєї дебетової карти на кредитну? Там мені пише, що у мене один і той же рахунок. Я, можливо, щось не розумію, але у мене не виходить це зробити. Обидві картки з одного й ого ж банку, щоб перекинути гроші потрібен OTP, який приходить на номер, який на даний момент не є активним.
-
Филипп, подскажи, пожалуйста, а на сколько отличается ежемесячная сумма выплаты по ипотеке в реальности от быстрого расчета калькулятора на сайтах недвижимости. К примеру, смотрю сайт ViaCapital/DuProprio, под объявлением часто калькулятор Desjardins. Я вбиваю цену, mise de fond, 5,5% (вымышленная моя ориентировочная ставка). И он мне показывает ежемесячный платеж. Могу ли я доверять этой цифре? Не станет ли для меня неприятным сюрпризом, когда после подачи адреса, пришлют мне предложение с сумой значительно выше? Есть ли какое-то правило относительно этих быстрых калькуляторов?
-
Кто подавался на провинциальную помощь, сколько сейчас выплачивают на взрослого и сколько ждать примерно времени с момента подачи?
-
Ох блін… може по цінах і так, але з пропозицією зараз дуже напряжно, як і інші пишуть. Ми також у Квебеку, в Шикутімі (Сагеней). Нормальний новий обжитий дуплекс можна близько 300-400 тисяч купити. Класний будинок за 400-600.
-
«Наче»? Система провела розрахунок по дням, і якщо по системі має бути довідка - або ви щось вказали невірно, або має бути довідка Напр., в мого чоловіка друга освіта була в ВБ, але була вона ремоут (він жодного разу в ВБ не був). В персонал хісторі ми вказали освіту, звичайно, але якщо уважно подивитися - в місці освіти система питає не місце знаходження ВНЗ, а місце де фізично перебували ви на момент навчання. Для нас це був КНР. Таким чином система бачить що навчання в ВБ, але людина перебувала фізично в КНР -> система надасть запит на довідку лише з КНР, а не КНР і ВБ Уважно заповнюйте анкету і дивіться що саме і за які роки система питає в вас інформацію
-
Додати детальне пояснення в ЛоЕ - optional documents
-
Скажіть будь ласка, скільки у вас часу зайняла процедура до моменту отримання ?
-
вау! дякую, я такого не знала! я працювала в ІТ коли жила в києві, але всі знають що всі айтішки це Кіпри та Гібралтар реєстрація. Тому вийшло аж 3 довідки... по такій же схемі як у вашого чоловіка з навчанням ремоут. Але тепер цікаво, як подавати леттер оф емплоймент, бо укр компанія видала леттер оф емлоймент з адресою на Кіпрі
-
Дякую 🤩
-
Скажіть будь ласка, у цьому випадку ви теж звертались в до Апостиль?
-
першу декларацію ви можете заповнити он-лайн та відправити за допомогою різних акредитованих програм - які перенесуть ваші дані до бази CRA. Я це зробила у 2023 році за 2022 рік ось тут. my.wealthsimple.com/app/login Після подачи ви отримаєте лист від цієї програми і отримаєте доступ до кабинета CRA. Але я не зрозуміла, яку декларацію за 2023 рік ви зібралися подавати, якщо прилетіли тільки в 2024 року? Your tax return has been submitted This email is to confirm that ..... 2022 tax return has been successfully submitted to the Canada Revenue Agency (CRA). The confirmation number is ....... . What happens now? Once your return has been processed, you'll receive a notice of assessment through the CRA's My Account. If you're new to My Account, you'll need to confirm your enrolment. The CRA will send an email with the necessary instructions.