PR CUAET
-
Добрий вечір! Чи знайшли десь інформацію як правильно це зробити? Дякую
-
І дві людини це здається 20к+
-
Не обовʼязково спільний Може бути когось одного Або сумарно з двох /трьох/чотирьох акк
-
Дякую 🙏🏻
-
вам треба було в першої частини поданої декларації вибрати ваш статус - що ви не є податковим резидентом Канади. І після цього доходи із інших країн не вказувати. Якщо ви вказали доходи - то треба було внести і суму податків сплачених з цих доходів в іншої країні. Якщо в Україні були сплачені податки на ЗП по ставці 18+1,5=19,5% податків, то в Канаді на федеральном рівні, наприклад, ставка буде до 56 тис 15% і після до 106 тис 20,5%, тобто, доплата з доходу за рік до 107 тис якщо і з'явиться, то невелика , а якщо ви були ФОП і там було тільки 5% - то доплата буде дуже значна, десь на 10-15% від доходу. Але це якщо ви є податковим резидентом Канади.
-
Я теж не можу знайти ніде інформацію як подати на дитину окремо
-
Велике Вам дякую за час і відповідь!
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, чи потрібно завантажувати ПР карту сестри, як доказ що ми подаємося через резидента Канади? І якщо так то куди завантажувати?
-
Добрий вечір. Дивлюсь сайт IRCC для тих, хто ще не заїхав до Канади. У мого чоловіка така ситуація, бо він в Україні. Згідно з останніми правками, ті, хто отримав візу до 4 лютого 24го, зможуть отримати ворк перміт по прильоту до 31 липня?