PR CUAET
-
Дія?
-
Вот я и не могу найти форму что бы подать декларацию о налогах с другой страны В Канаде у меня еще нет работодателя, поэтому думаю либо подавать нулевую за 2023 либо с другой страны
-
Бо іноді офіцер може зробити запит на нову, з дип установи або МВС На дозапит дається 30 днів Встигли чи ні - проблема ваша. Тому якщо є можливість - почніть займатися тим до можливого запиту (буде він чи ні) Better save than sorry
-
Кажуть що треба подавати нульову. Або з попередньої країни. От і думаю чи це треба робити чи ні
-
Вам не обязательно в вашей первой декларации иметь доказательства , но могут запросить и тогда покажете распечатки банка. Но если не работали то да нулевая
-
Доброго дня, який рівень LINC потрібно закінчити, щоб подати сертифікат на громадянство?
-
На сайте Welthsimple для заполнения декларации мне пишет что я не могу пользоваться этим сайтом так как не являлась резидентом Канады весь 2023 год Может быть вы знаете какой то другой способ заполнить и выслать декларацию?
-
Не впевнена це можна зробити онлайн Нот дії здійснюється дип установами Нотаріальне посвідчення документів проводиться в приміщенні консульського відділу Посольства України в Канаді у години прийому відвідувачів. Вчинення нотаріальних дій здійснюється лише за попереднім онлайн записом за посиланням online.mfa.gov.ua/application Або guide.diia.gov.ua/view/vydacha-vytiahu-z-derzhavnoho-reiestru-aktiv-tsyvilnoho-stanu-hromadian-260e437f-f484-4276-80ed-5937bf219c3f#:~:text=Як%20замовити%20послугу,diia.gov.ua..
-
Привіт всім! З першого травня здається кімната в Coquitlam. На автобусі до станції метро Burquitlam 5 хвилин, до Longheed 7 хвилин, до зупинки автобуса 1 хвилина пішки. Ціна 1200, депозит 200, контракт мінімум на 3 місяці(можливо на 6 та 12). В ціну також входять всі платежі: комунальні та інтернет, оселя повністю мебльована, з усім посудом на кухні. Без тварин та куріння. За деталями писати особисто
-
Немає гарантії чи буде запит в вас, чи в мене, чи в пані Ольги Петрівни Це рішення офіцера, і людський фактор. Тут не вгадати. Тому - якщо є час & можливість отримайте довідку з МВС + нотаріус, чи витяг+ дип установа. І бажано мати свіжу (менше 6 місяців) на момент подачі на ПР
-
Первую декларацию вам надо выслать по почте. Вы не можете выслать онлайн
-
www.ufile.ca/tips-and-tools/file-for-free?_ga=2.13087799.149078822.1713150593-899050960.1713150593