PR CUAET
-
Вони вам дадуть бланк заяви, його треба буде заповнити, вказавши причину, чого ви хочете його залишити
-
Та багато хто зловив. Я зловила в січні і ще один - тиждень тому
-
Хтось знає паспорт щоб залишити діючий що треба робити коли до них прийдеш? І він буде дійсний правильно?
-
Там РНОКПП на задній стороні АйДі картки Якраз під датою видачі
-
Добре дякую Я просто вже розгубилась, через одного пишуть що треба або не треба Поступлю логічно, мене тут не було, а отже подавати не буду Бо я вже спробувала заповнити, а воно мені в кінці пише що на основі ваших введених даних ваша заборгованість 700 доларів Так що не буду ризикувати😂
-
не подумав) Ще раз дякую
-
І це ж офіційний документ. Оригінал
-
ДЯКУЮ вам велике!
-
Бо на АйДі картці є цей РНОКПП
-
айді є
-
А у вас паспорт - книжечка чи АйДі картка?
-
Блін ми в дії не могли знайти хд а оригінал не знаєм де
-
Я оформляла доверенность на людей, которые в Италии. Три дня и справки готовы. Не знаю отправляют ли они с суда заграницу....
-
Я без дии, и тоже пока нет. Но скоро будет)
-
Нам хватило просто витяга с сайта МВС переведенного в Канаде сертифицированным переводчиком.
-
Направьте, пж, два дня ищк
-
Я отправил заявление с вытягом из дии 1 февраля, 9 апреля получил по почте справку
-
Не одна программа вас не пропустить навіть поки не поставите дату в’їзду неправдиву, тому це однозначно непотрібно навіть не можна робити
-
Всім привіт Можливо хтось знає як розпочати карʼєру косметолога в Канаді? Які курси , навчання пройти? Я лікар дерматолог, косметолог в Украіні. Є досвід роботи 6 років, в Україні та 2 роки в Кувейті. Знаходжусь в Едмонтоні, дякую за будь яку інформацію.
-
Дякую ❤️
12 Jan 2024, 17:45
133006/407363
7 minutes ago