PR CUAET
-
Добрий вечір ,для декларації про родинні зв’язки чи потрібно основним аплікантам бути присутніми під час підписання декларації чи це лише канадський родич який підписує документи?
-
Дата дійсності печатки означає що Comissioner for Oath має щодва роки оновлювати свою ліцензію щоб уряд впевнився що за ним немає ніяких "гріхів". Хороше питання щодо дійсності перекладів, але вони дійсні все одно близько є дві дати дата завірений і дата печатки, головне щоб дата заіірення була до того як дата печатки
-
-
Легке оголошення, для закрепу. Слухайтеся порад і не економте на дрібних витратах. Біометрію на ПР потрібно. Потрібно всім кому 14-79 включно! Всім хто в цьому віці в Канаді і за її межами! Навіть якщо здавали біометрію на візу! Ціна питання 85-170 дол (170 на всю сімю навіть якщо вас багато). Зараз ви можете почитати вище про те з чим зіткнулися наші одногрупники. Приходить запит на оплату біометрії, хто її не заплатив. Заплатити не проблема, але оскільки заявка подана, прикріпляти нікуди. Кажуть треба через IRCC профіль залінкувати свою заявку і тоді прикріпити. Але залінкувати не виходить, бо нашої програми немає в списку. На все про все дали 7 днів, а чи буде вона в списку за цей час - швидше за все ні (бо вже майже місяць, а в списку таки немає). Якщо не надати можуть і відправити назад заявку. А ще гірше можуть нічого не робити і буде висіти 100500 років. Тим хто вже попав в цю ситуацію, в мене на жаль тільки дві дуже загальні поради. 1. Так як у вас скоріш за все є номер заявки, подавайте чек про оплату через webform IRCC 2. Паралельно пробуйте додзвонитися до IRCC, розказуйте про ситуацію, і просіть витягнути чек з форми (яку ви вже надіслали). Ну і питайте які ваші дії в загальному. Ostap Bosak
-
так, буде лист окремий
-
Доброго вечора! Маю довідку з Дії про несудимість. Переклала. Що робити далі? Завірити в будь якого нотаріуса і все? Чи потрібно слати в Едмонтон і для чого? Вибачте, за недолугі питання, але запуталась
-
Доброго вечора! Чи можна в цій групі спитати за Police check з Дії? Є тільки переклад. Що робити далі? Дякую!
-
напевно вже було це питання, як оплатити біометрію? але підкажіть ще раз )) прочитала у закріплених та стежу за відповідями у групі , але не побачили . Дуже буду вдячна 🤗
-
ну мені прийшло сповіщення й тепер чекаю поштою оригінал, до 6 тижнів має бути.
-
менше 2 місяців