PR CUAET
-
Ну, логічно, це було написане за минулий тиждень про той понеділок😂☺️
-
Не зависимо от позиции?
-
Ви ще не виробляли ідентифікаційний код? Дивно - бо в 9класі в школі в нас усіх вимагали для отримання атестату. Він робиться в податковій - чекати до 7 днів. Сама ID картка - внутрішній паспорт ми робили ще в 14років - але для її виготовлення треба мати ідентифікаційний код. Чекати на ID картку 7 днів. Тимчасове приписне посвідчення це шукайте свій військомат по місцю проживання - зробите за пару годин - основне всі необхідні документи з собою принести. Також зробіть собі ще один закордонний паспорт - з 16 років вже дадуть терміном на 10 років. Але для вироблення закордонного треба мати ID картку. Успіхів вам! Якщо ще щось буде цікавити - пишіть в приватні.
-
Треба не будильник вмикати, а колективну скаргу або відгуки у Гугл карті писати.
-
И был дозапит документів
-
Получили через 3,5, Евгений
-
Я лично некоторые документы делал в индийском консульстве, там очень ответственная вице консул, она даже по нашей просьбе организовывала выезд в Шри-Ланку
-
Я по своим наблюдениям вижу, что все студенты из Индии, Филиппин после учёбы идут именно в отели, чтобы получить ПР. У них англ высокий, поскольку он 2 язык в стране, образование местное, вот баллы и получаются такие. Я работала когда, все индусы были. Я одна и один кореец в мейнтенансе. Все были с образованием. Говорили, что им по другим программам тяжело пройти и очень сложно найти работу подходящую после учёбы, поэтому они идут в отели, создавая при этом бешеную конкуренцию.
-
t.me/prcuaet/1783
-
Це тут ? В цьому каналі ? Я не знаходжу 🥹
-
Правда,дякую
-
Дякую,вам за відповіді!
-
Не робили,виїхали в 14,майже в 15.Не спішили,не було необхідності.Хто ж знав,що надовго поїдемо так.А тепер,коли скоро 17,мабуть і не поїдемо,ризиковано.Хоча поїздка закрила б багато питань,але...
-
Потому что все ищут посольства в Европе, забывая что мир большой и не ограничен Европой, США и Канадой)))
-
Девочки может кто был недавно в консульстве, много ли людей на живую очередь?
-
Подскажите, у кого-то на федеральном этапе менялся статус медицины на We are reviewing the results of your medical exam.? Что это значит? Как долго это обычно занимает до того, как засчитают медицину?
-
AAIP - non EE 2023-08-09- Application for Federal PNP submitted 23-12-08 - AOR and Biometric request 24.01.22 - Medical exam passed (зараховано той, що робили після приїзду до Канади від 30.08.23) 24.01.24 - Biometrics complete 24.01.26- Final decision 24.02.03 Portal 1 (Office Montreal, QС)) 24.02.26 Portal 2 24.04.15 eCoPR - ровно 7 тижнів, день в день. Як швидко ви могли завантажити е-соpr після мейлу підтвердження?
-
На самом сайте консульства, в поиск вбейте DHL
-
Два тижні тому, коли я там була, в Едмонтоні було небагато. Іноді взагалі віконце було вільне, ніхто не підходив. Але раз на раз не виходить. Іноді великі черги
-
Подскажите, у кого-то на федеральном этапе менялся статус медицины на We are reviewing the results of your medical exam.? Что это значит? Как долго это обычно занимает до того, как засчитают медицину?
12 Jan 2024, 17:45
133215/429575
4 minutes ago