PR CUAET
-
Так мені він швидше потрібен, при подасі мені сказали час очікування 3 місяці
-
В вс пнп считают по нижней оценке, а не по всем
-
Ребят пришел нам дозапрос на мужа: все пэйстабы с украины, все пэйстабы в канаде и милитари, и пруф оф фундайшин Вопрос: куда это все загружать? Чет мозг в шоке. Так как все это подгружали сразу
-
Люди а ви самі реєструєтеся на візи? Без агенств та консультантів? У мене є, хочем ще чоловіку зробити. Я хотіла якогось консультанта щоб порадили йому що казати на співбесіді Бо в мене перший раз була відмова, мабуть щось не те сказала. Чи то була рандомна відмова.
-
Записываться. И конечно полный пакет документов предоставить.
-
Доброго дня. Не знайшла жодного кейсу на отримання довідки про несудимість з Ірландії, тому сама її замовила і поділюсь з вами. На сайті Альберти є link куди звертатись. Але в Гуглі ви просто можете набрати Гарда, і знайти сайт Garda.ie. Обираєте about us, далі online services- data protection/foi/police certificates. Там є форма, яку потрібно заповнити онлайн, роздрукувати та підписати. На цьому сайті вам потрібно знайти відділ гарди, який обслуговував ваше місто і записати собі адресу. Відправляти документи потрібно поштою. У конверт вкладаєте заповнену анкету, підтвердження місця перебування,завірені документи, які ідентифікуюсь вашу особу. В мене була бумажка з ірландського місця проживання, то я вклала її копію, також я додала актуальній лізинг в Канаді. Замість ппс, я зробила завірення паспорту і відправила їм першу сторінку і сторінку де була дата вʼїзду та виїзду з Ірландії.(якщо ж pps картка або папір, можете його відправити). Також я додала листа де написала, що сертифікат потрібен для імміграції і якщо їм потрібно щє щось додатково, хай звернуться по імейлу і там вказала зворотню адресу куди відправити документи. Чеків за оплату (збори такси і ті) я не вкладала, бо на сайті не було ніякої інформації за оплату. Пішла і відправила поштою, йшло тижня 2,5, вони отримали в пʼятницю, а в понеділок (сьогодні) надіслали електронну копію мені та чоловіку на імейл. І також сьогодні оригінали вони відправлять поштою. Знаючи, як повільно працюють інстанції в Ірландії, я була здивована швидкістю. Тож, чекаю на оригінали
-
Чтобы визу вклеить, её нужно получить. Подача онлайн как на ворк пермит.
-
Тоже хотела бы узнать как продлить визу.
-
Добрый день! Может кто знает, если утерян паспорт нужно ли записываться в электронную очередь для сдачи документов на новый? Или можно без записи?
-
А это как и куда обращаться? Мне сказали, нужно просто вклеить визу и это в Оттаве , но как и с чего начать не знаю , верно это?
-
ceac.state.gov/CEAC/
-
Не было возможности проверить. Но спикинг точно то что я слышала от соседей по парте, потом было у меня. По крайней мере первые 3
-
ais.usvisa-info.com/en-ca/niv/information/niv
-
Виза нужна только для пересечения границы. Подавайте заявку на новую визу на основании ворк пермита. Стоимость визы 100$.
-
И такая фигня
-
Мы все все все собрали. Референсы, пейстабы из канады, справка из банка
-
А ви підтверджуєте попередній досвід роботи чи ні? Бо пейстаби з України це сильно 🤯
-
По времени не подскажу. Не подавалась на визу внутри Канады.
-
Так ехать никуда не нужно? А сколько это по времени?
-
Так вопрос в силе: куда это все загружать в итоге?
12 Jan 2024, 17:45
133283/449362
less than a minute ago