Доброго дня. Не знайшла жодного кейсу на отримання довідки про несудимість з Ірландії, тому сама її замовила і поділюсь з вами.
На сайті Альберти є link куди звертатись. Але в Гуглі ви просто можете набрати Гарда, і знайти сайт Garda.ie. Обираєте about us, далі online services- data protection/foi/police certificates. Там є форма, яку потрібно заповнити онлайн, роздрукувати та підписати.
На цьому сайті вам потрібно знайти відділ гарди, який обслуговував ваше місто і записати собі адресу.
Відправляти документи потрібно поштою.
У конверт вкладаєте заповнену анкету, підтвердження місця перебування,завірені документи, які ідентифікуюсь вашу особу.
В мене була бумажка з ірландського місця проживання, то я вклала її копію, також я додала актуальній лізинг в Канаді. Замість ппс, я зробила завірення паспорту і відправила їм першу сторінку і сторінку де була дата вʼїзду та виїзду з Ірландії.(якщо ж pps картка або папір, можете його відправити). Також я додала листа де написала, що сертифікат потрібен для імміграції і якщо їм потрібно щє щось додатково, хай звернуться по імейлу і там вказала зворотню адресу куди відправити документи.
Чеків за оплату (збори такси і ті) я не вкладала, бо на сайті не було ніякої інформації за оплату. Пішла і відправила поштою, йшло тижня 2,5, вони отримали в пʼятницю, а в понеділок (сьогодні) надіслали електронну копію мені та чоловіку на імейл. І також сьогодні оригінали вони відправлять поштою.
Знаючи, як повільно працюють інстанції в Ірландії, я була здивована швидкістю.
Тож, чекаю на оригінали