PR CUAET
-
Не знаю даже то ли моему мужу в этот день так повезло, то ли это уже система такая.. получается, что в день если принимают 10 человек-это навероятный успех..
-
И кстати: дорога от консульства до аэропорта занимает почти 2 часа (скоростной трамвай+автобус). И автобус ходит с промежутком в час. Нужно еще и подгадать, чтобы успеть пересесть. Билетик на трамвай этот 5 дол, тот который для автобуса не подходит. Желательно просто купить проездной на сутки за 10 дол на весь транспорт по городу.
-
З роботи можна звільнятися . Тепер ми ходимо в ЖЕК
-
одразу треба заплатити 500 баксів, потім отримати апрув і заплатити 5% але забудовнику. Вони не перевірятимуть походження грошей. Потім вже якщо маєте більше, або банк проситиме більший даун, можете сплатити при підписанні фінального договору продажу, але вже мине більше 3 міс, тому питань не буде.
-
Муж будет ехать 24.04 в Едмонтон с Реджайны на машине. Кому тоже надо ехать- можете присоединиться. Пишите в ЛС.
-
Там одна женщина за паспортом готовым приходила всю неделю напролет и ее все время «завтраками кормили», так это она в Эдмонтоне живет. А кто приезжий?!
-
Господи, сплошные нервы… с этими слотами, поездками. Спасибо большое за ответ
-
Дякую, відпишіться будь-ласка як пройшло. Я читала , що в Документ теж треба слот взяти, але там легко
-
Цікаве питання🙌 У мене питали багато типових питань на вʼїзді: куди їду, в яку провінцію і місто, де працювати буду, де працювала до того, що робила до того, скільки часу я планую перебувати в Канаді. Він все це записував. Ну а в мого чоловіка це було дуже і дуже пожоще все. І в іншому тоні. Вʼїзд в будь яку країну, навіть коли є пр - це не гарантія 100% що вас впустять. Чи не так @OstapBosak ? Чи знаєте ви випадки коли з пр, чи навіть набутим громадянством не впускали назад? Цікаво чи ще когось питали доречі, можете зробити опитування @prcuaetua? Мені дуже цікаво.
-
Ви не можете надіятись на досвід іншої людини не тільки на рахунок вʼїзду в Канаду, а в будь чому: пр, будь які документи. У всіх може бути різні міграційні офіцери і у всіх будуть різні ситуації. Але зараз ви в чаті українців які діляться своїм досвідом. Ніхто не вказує вам нічого.