PR CUAET
-
То есть ваш регулярный платеж будет с другого счета
-
Точно скаже той хто робить лміа. Але загалом 200 - то senior management positions, а ваш наскільки каже сайт то middle.
-
Так, ви зможете оформити кур'єрську доставку DHL вже лише після того, як побачите по трекеру, що паспорт виготовлено
-
Void cheque просят если оплата за ипотеку (не down payment) будет производиться со счета другого банка а не того где вы взяли ипотеку. К down payment это не имеет отношения
-
Если 10% и больше то просто выписки со счета за 6 месяцев без всяких платежей
-
Если первый взнос меньше 10%, даже 09.99% то нужно предоставлять вот такие 12 месячные выписки
-
Это условия SAGEN New to Canada program
-
Так, в описі вказано middle… Дивно що калькулятор балів показував 200 балів за цим НОКом.
-
До речі ще така деталь, банк може попросити виписку з банку за рік де видно, що ви платили якусь одну комуналку чи телефон 12 міс. У мене так вийшло, що один місяць все заплатила дочка, крім телефону дружини. А свій телефон я переводив оплати з одного разунку на кредитку. І тому не було підряд 12 місяців оплат. Добре телефон дружини врятував, бо я той авто платіж не чіпав. Тому краще не змінюйте джерело оплати ренту і комуналки.
-
4 в listening and speaking
-
Я думаю человек не понимает разницу . 00 это прям вау вау. Единицы таких во всем мире. Это не менеджеры
-
А якщо закордонний паспорт втрачено то все рівно потрібно ловити слот ?????
-
що 47 днів, то не гарантія, а просто статистика
-
Вітаю! Можливо хтось робив довідку про не судимість з Ізраїлю будучи там як турист? Поділіться досвідом... Дякую 😀
-
Описалась
-
Дякую
-
Это что-то новое)))
-
А ви телефонували туди, що Вам кажуть , чому вже більше заявлених на сайті 47 днів ?
-
По факту вирішує орган, який видає лміа:) . Перечитайте гілку лміа
-
У вас noc 00 ? Только он дает 200 . Это работа в правительстве
12 Jan 2024, 17:45
133577/429531
4 minutes ago