PR CUAET
-
Існує два варіанти: 1) із Дії 2) сервісний центр МВС в Україні Ми можемо взяти для вас із сервісного центру та перекласти для PR або перекласти вашу довідку із Дії для PR
-
Робили в квітні. Сказали пів року чекати
-
З нами не було проблем в порозумінні, навпаки, дуже мило поспілкувались, ввічливо, вирішили усі питання.
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати. Мені потрібно зробити евалюацію диплому через Wes для цього мені потрібно зробити переклад, але я не можу зрозуміти чи потрібно мені для цього завіряти нотаріально, якщо так то що саме ( диплом, додаток і академічна довідка ) Буду дуже вдячна за відповіді😊
-
Моя донька здала сьогодні о 14.30, о 16.30 я вже побачила це в її заявці в кабінеті 😊 Я в Квебеку
-
В Едмонтоні новий консул, ну і він ніякого відношення до терміну виготовлення паспорта в цілому немає. У четвер забирали люди паспорти, 4-5 міс зайняв увесь процес. Я запитала про термін, сказав розраховувати на 6 міс
-
Сьогодні отримала карту чекала 11 днів, видав офіс Монреаль
-
Всім привіт друзі ресторан де я Працюю набирає персонал -Dishwasher 15-16$ за годину ( в залежності чи є у вас досвід такої роботи ) плюс Tips 3-4 доларів додатково -Line Cook/prep cook 🔥 16-17 $ за годину ( також залежить від досвіду і ваших вмінь працювати через 3 місяці випробувального терміну , якщо ви проявите себе є можливість збільшити оплату 18-19 $ ) також Tips 3-4 долари до вашої погодинної оплати залежить від того як багато відвідувачів буде за місяць Що до знання мови на рівні A2 , по моєму досвіду скажу що людям без мови важко працювати і дуже багато стресу Кого цікавить пишіть мені в приватні бажано вислати ваше Резюме для ознайомлення , всім дякую гарного вечора 🖐️
-
Сходила у відділеня: якщо дохід менший ніж 50 кад, то декларувати не треба. Якби був більший ніж 50 кад, то банк би прислав форму Т5
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати. Мені потрібно зробити евалюацію диплому через Wes для цього мені потрібно зробити переклад, але я не можу зрозуміти чи потрібно мені для цього завіряти нотаріально, якщо так то що саме ( диплом, додаток і академічна довідка ) Буду дуже вдячна за відповіді😊
-
-
-
Ви дшл не прискорювали ?