PR CUAET
-
Всім привіт друзі ресторан де я Працюю набирає персонал -Dishwasher 15-16$ за годину ( в залежності чи є у вас досвід такої роботи ) плюс Tips 3-4 доларів додатково -Line Cook/prep cook 🔥 16-17 $ за годину ( також залежить від досвіду і ваших вмінь працювати через 3 місяці випробувального терміну , якщо ви проявите себе є можливість збільшити оплату 18-19 $ ) також Tips 3-4 долари до вашої погодинної оплати залежить від того як багато відвідувачів буде за місяць Що до знання мови на рівні A2 , по моєму досвіду скажу що людям без мови важко працювати і дуже багато стресу Кого цікавить пишіть мені в приватні бажано вислати ваше Резюме для ознайомлення , всім дякую гарного вечора 🖐️
-
Сходила у відділеня: якщо дохід менший ніж 50 кад, то декларувати не треба. Якби був більший ніж 50 кад, то банк би прислав форму Т5
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати. Мені потрібно зробити евалюацію диплому через Wes для цього мені потрібно зробити переклад, але я не можу зрозуміти чи потрібно мені для цього завіряти нотаріально, якщо так то що саме ( диплом, додаток і академічна довідка ) Буду дуже вдячна за відповіді😊
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати. Мені потрібно зробити евалюацію диплому через Wes для цього мені потрібно зробити переклад, але я не можу зрозуміти чи потрібно мені для цього завіряти нотаріально, якщо так то що саме ( диплом, додаток і академічна довідка ) Буду дуже вдячна за відповіді😊
-
-
Ви дшл не прискорювали ?
-
Тут є окрема гілка WES
-
Добрий день. Я відправляла в Польщу 17 березня,сьогодні вже отримала довідку свою,чоловіку ще немає. Я навіть не очікувала, що так бистро отримаю.
-
Калгарі
-
Мені якщо чесно здається я б CRLPIP краще здала ніж той😂
-
Так, я 2 рази вже здавала, але постійно секцію production трохи не дотягую.. там англійську норм треба знати щоб здати той тест на високий бал.
-
Добрый день. Подаемся на фед. этап после провинциальной номинации. Подскажите пожалуйста, форма 0008DEP она входит в форму 0008 там где заполняли данные на ребенка? или 0008DEP нужно как-то отдельно заполнять и прикреплять?
-
Серйозно ? І скільки ви вже зловили ?)