PR CUAET
-
Дає! Декларації подані в статусі воркера теж рахуються в ці три!
-
Бо виходить що той 1 рік за 2 роки на ворк перміті нічого не дає і все одно прийдеться чекати ще один рік щоб подати 3тю декларацію як ПР (декларації за час на ворк перміті не підходять)
-
Всім привіт друзі ресторан в Калгарі де я Працюю набирає персонал -Dishwasher 15-16$ за годину ( в залежності чи є у вас досвід такої роботи ) плюс Tips 3-4 доларів додатково -Line Cook/prep cook 🔥 16-17 $ за годину ( також залежить від досвіду і ваших вмінь працювати через 3 місяці випробувального терміну , якщо ви проявите себе є можливість збільшити оплату 18-19 $ ) також Tips 3-4 долари до вашої погодинної оплати залежить від того як багато відвідувачів буде за місяць Що до знання мови на рівні A2 , по моєму досвіду скажу що людям без мови важко працювати і дуже багато стресу Кого цікавить пишіть мені в приватні бажано вислати ваше Резюме для ознайомлення , всім дякую гарного вечора 🖐️
-
Не розумію в чому проблема мати три декларації за три прожитих роки?! Якщо не вийде так що будуть подані три декларація за цей термін, то прийдеться чекати на три декларації!
-
Підкажіть о котрій годині будь ласка
-
Так
-
Кому-то уже начислили выплату ?
-
Едмонтон
-
Так. Звичайно. Тільки що вже їх витратив)
-
Привіт, а як ви дивитеся ? В тому кабінеті де я подавалася пише сабміт і все
-
Дякую
-
И выбирать картинки 😂
-
Слоты пропадают за 1 секунд, пора на сайте сделать ( я не робот)
-
Минулого тижня відкрили слоти у середу о 15:00, перед цим Анастасія (робітниця консульства) за 15 хвилин написала, що ловіть слоти, зараз будуть. Слоти були на квітень до кінця. Також Анастасія написала, що наступні слоти вона дасть інформацію коли будуть. Поки що тиша.