PR CUAET
-
Минулого тижня відкрили слоти у середу о 15:00, перед цим Анастасія (робітниця консульства) за 15 хвилин написала, що ловіть слоти, зараз будуть. Слоти були на квітень до кінця. Також Анастасія написала, що наступні слоти вона дасть інформацію коли будуть. Поки що тиша.
-
Ну понеслась. Мамки манипулируют детьми. Это ж так прекрасно таскать детей через города чтоб кому то наманипулировать дааааа! Понаражают потом всем неудобно делают… как легко отвечать только за себя любимого, а не вот это вот всё.
-
А як треба зробити, я приїхала разом з батьком я була в шлюбі і маємо різні фамілії тому і питання.. ми є одна родина чи ні ? І Якщо одна то кого треба робити головним аплікантом ?) чи треба робити на кожного своє? Дякую
-
Заходжу в кабінет, там де список заявок натискаю на клікабельну ссилку в тому ж рядку справа, що й назва заявки. Переходжу на сторінку, в кінці якої всі листи. А на початку цієї сторінки є статус. Там написано. Не знаю, чи зрозуміло пояснила? А субміт я, здається, навіть не бачу, такого немає.
-
Добрий день! Живу в British Columbia але працюю віддаленно на IT-компанію в Онтаріо. Компанія робити LMIA не збирається але підтвердила що підтримає мою OINP апплікацію. По OINP ЕЕ (Human Capital) - не проходжу бо недостатньо балів CRS. Подав Notification of Interest на OINP Job Offer - FSW, бо на in-Demand мій NOC (21231 - Software Engineers and Designers) не вказаний. Тож чекаю на ITA. Питання: 1 - Якщо отримаю ITA від Онтаріо, в який момент мені треба буде переїзджати в Онтаріо? 2 - Чи можна якось відтягнути цей момент? Дякую за допомогу.
-
Доброго дня!Питання по освіті : лікар-спеціаліст- це Master's degree??Дякую!
-
Доброго дня. Питання стосується середньої освіти. Може хто знає, чи є можливість закінчити школу заочно, або екстерном? Може є щось такого, як вечірня школа? Проблема в тому, що сина можуть взяти на роботу, але він ще не закінчив школу. Часу на легалізацію в нього залишилося 2 роки. Можливість отримати гарну роботу,він не хоче втрачати але і середню освіту отримати треба. Порадьте, що можна зробити в цьому випадку. Дякую.
-
То был сарказм на грани истерики. Удачи нам всем. Особенно с детьми 😂