PR CUAET
-
Ну понеслась. Мамки манипулируют детьми. Это ж так прекрасно таскать детей через города чтоб кому то наманипулировать дааааа! Понаражают потом всем неудобно делают… как легко отвечать только за себя любимого, а не вот это вот всё.
-
А як треба зробити, я приїхала разом з батьком я була в шлюбі і маємо різні фамілії тому і питання.. ми є одна родина чи ні ? І Якщо одна то кого треба робити головним аплікантом ?) чи треба робити на кожного своє? Дякую
-
Заходжу в кабінет, там де список заявок натискаю на клікабельну ссилку в тому ж рядку справа, що й назва заявки. Переходжу на сторінку, в кінці якої всі листи. А на початку цієї сторінки є статус. Там написано. Не знаю, чи зрозуміло пояснила? А субміт я, здається, навіть не бачу, такого немає.
-
Добрий день! Живу в British Columbia але працюю віддаленно на IT-компанію в Онтаріо. Компанія робити LMIA не збирається але підтвердила що підтримає мою OINP апплікацію. По OINP ЕЕ (Human Capital) - не проходжу бо недостатньо балів CRS. Подав Notification of Interest на OINP Job Offer - FSW, бо на in-Demand мій NOC (21231 - Software Engineers and Designers) не вказаний. Тож чекаю на ITA. Питання: 1 - Якщо отримаю ITA від Онтаріо, в який момент мені треба буде переїзджати в Онтаріо? 2 - Чи можна якось відтягнути цей момент? Дякую за допомогу.
-
Доброго дня!Питання по освіті : лікар-спеціаліст- це Master's degree??Дякую!
-
Доброго дня. Питання стосується середньої освіти. Може хто знає, чи є можливість закінчити школу заочно, або екстерном? Може є щось такого, як вечірня школа? Проблема в тому, що сина можуть взяти на роботу, але він ще не закінчив школу. Часу на легалізацію в нього залишилося 2 роки. Можливість отримати гарну роботу,він не хоче втрачати але і середню освіту отримати треба. Порадьте, що можна зробити в цьому випадку. Дякую.
-
То был сарказм на грани истерики. Удачи нам всем. Особенно с детьми 😂