PR CUAET
-
і можна ще рез іншу дію якщо мати зразу 2 відкрити найкраще
-
1 дитячий 1 дорослий
-
А як у вас вийшло 2 шт зловити? Наче тільки штуку можна..
-
Я ловила з жовтня Не вірила своєму щастю ))))) вже була у відчаї бо лишилось 2 місяці і паспорти закінчаться ((
-
Гляну, дякую
-
Сабмітед весь час
-
Як ви вказували ФОП в історії роботи , який правильний переклад до анкети ?
-
Здравствуйте. Такая ситуация, со мной живет несовершеннолетний брат. Родители в Европе и хотят временами высылать деньги на мой счет, для поддержки брата. Вопрос - должен ди я потом буду с них платить налоги, так как это будет считаться capital gain или есть нюансы как и что сделать чтобы это было бензолового. Интересен ответ для суммы как до 10000 cad, так и свыше. Заранее спасибо
-
Всім привіт. А чи пускають якщо отримати слот у Торонто, якщо проживаю у Ванкувері і по моєму регіоні тільки Едмонтон приймає? Бо десь прочитала що у кожного консульства є повноваження по окремим районам
-
Вы абсолютно правы. Ну знали же, что за 2 месяца и не ранее - нет же, все равно взяли и потащили детей в консульство. Самим своих детей не жалко....
-
Напрягає, бо раніше аж на пару місяців всім роздавали за два тижні
-
Теж саме, у колезі 20 січня той же тір і теж тихо
-
Це для довідок. А по запису - куди соковите , то туди і летите.
-
Так для дітей окремі ж заявки?
-
Сподіваюсь - це був такий сарказм? Щоб чоловіки бігли швидко робить другий паспорт на 10 років , маючи перший ще на 3, поки діти зі своїми 4 річними паспортами ставали нелегалами , бо вдруге вже їм штампом не продовжать а із-за таких "чоловіків" вони ніяк не можуть податися на новий паспорт?
-
Мова толстоєвських трохи ріже око
-
15.00 15.01
-
Вибачте, тобто сьогодні, 15 квітня були слоти о 15:00 ?
-
Це не важно. Там один список та черга до віконця Ходять і дорослі на дитячі чи навпаки. Головне - щоб в цьому списку буле ваше прізвище, а воно завжди дорослого.
-
Нет это был не сарказм. Мужчины сейчас более уязвимы ибо на кону стоит жизнь, любой ценой им нужно отстоять статус, чтобы не вернуться, остальные категории пока не так уязвимы.
12 Jan 2024, 17:45
133813/429963
8 minutes ago