PR CUAET
-
дякую
-
Листа і грошей достатньо
-
Доброго дня усім. Хочу розповісти інформацію про отримання довідок з Росії та Польщі. Отже, для отримання довідки з Польщі я скачала форму на сайті «Міністерства справедливості», вказала канадську адресу в шапці заяви, дані чоловіка, номер песеля, адресу де він проживав у Польщі. Оплатили через Wise. Роздрукували платіжку, до заяви додали також першу сторінку закордонного паспорту. Відправили терміновим листом, коштувало 50 дол разом з конвертом. Відправили 09.11., отримали зворотний конверт минулого тижня, 14.12.
-
Мені 18 років тому в цьому проблем немає
-
Так
-
Доброго вечора, а які документи ви додавали для підтвердження українського досвіду роботи? Є довідка від роботодавця, підписана головою HR. - Чи потрібен окремий лист від безпосереднього начальника? Є довідка з банку з зп за 4 роки. - а яку ще довідку потрібно додати з податкової чи з пенсійного? Дякую
-
Доброго дня. Знаю що питання багаторазового обговорювалось, але не можу знайти однозначної відповіді. Якщо подаватись по AOS, 12 місяців досвіду в Альберті повинні бути строго по одному і тому ж НОКу?
-
Хоча це не стосується цієї гілки і можливо мене хтось захоче виправити але на сайті вказано дуже важливе про що мабуть не всі знають,а саме те що між подачею і отриманням AOR якщо дитині виповниться 22 то вона вже не підлягає під ці умови.Тому важливо податися так щоб встигнути отримати AOR до 21,99.Тобто за день до 22
-
Біометрія, що здавали на візу не буде зарахована, не залежно від того, що вона свіжа. Потрібно здавати нову. Вам прийде запит на неї. Процедура така ж сама для здачі, вона буде дійсна 10 років
-
Добрий вечір . Під скажіть буль ласка якщо мені треба робити різні акаунти для моєї сімʼї . Нас всього троє : моя бабуся (мати канадського родича ),моя мама (сестра) і я (dependent child ) .Чи нам потрібно робити два акаунти чи можете все одному завантажити ? Дякую
-
Добрий вечір, потрібна ваша допомога: віза була у старому паспорті, перміт видали також згідно дії старого паспорта, до березня 24 року, заїхали в Канаду вже за новим паспортом та прізвищем, подалася на заміну перміту та вклейку візи у новий паспорт, прийшов лист що потрібно здати біометрію для вп, а для візи що потрібно просто оплатити збір за біометрію. Але ж я її здавала для отримання візи, листи відповідні додавала. Що робити у даному випадку?