PR CUAET
-
Вони того одного працівника усадять коменти в Гуглі підчищати чи ще якусь фігню робити. Паспортами займається лише головний. А головних 2 не буває. Інші займаються іншою фігнею
-
Дякую Вам, що Ви не відокремили чоловіків і не поставили їх вище всіх. Так, всім потрібні документи. І не потрібно деяким чоловікам писати, що всі почекайте, поки ми, чоловіки візьмемо слоти. Ми всі однакові.
-
Дуже треба офіційна комунікація від самого посольства. Чи можливо їм треба, наприклад, + 1 оф робітник і це дасть можливість вже розвантажити. Не треба мільйони гривень коли можливість комунікувати і знаходити тут людей з українським громадянством які можуть і хотять вирішити питання
-
Якщо по цій програмі подається жінка, чий чоловік помер пару років назад. Чи потрібно ій подавати свідоцтва про шлюб і про смерть чоловіка.? Дякую.
-
До речі,про «багаж загублений» мені попалося і в celpip і в ielts
-
Добавити хочу про speaking.З чотирьох моїх «здаваних» разів,останній попалася картинка,що я трохи розгубилася і не могла добре щось розповісти. Якась переробка папіру(люди кидають в бак).Рядом сидить жінка за столиком,на столі пляшка скляна пуста.Баки рядом з металевими використаними банками. Рядом чоловіки в трак кладуть старий телевізор.Ще на одній машині сидить маленький хлопчик і теж туди грузять якийсь мотлох.
-
Добрий вечір! CRA запросила при нарахуванні карбон tax звітність за 23 рік до приїзду в Канаду, там тільки два місяці та дохід був 0, підкажіть будь ласка кто стикався, які мають були докази. Дякую
-
Ну писав про це вже і депутат ( Гончаренко). Та й ніби щось таке і журналісти писали. А віз і нині там. Всім пофіг
-
одне скажу, коли я розповіла канадійцям, що у нас робиться у консульстві, то вони в шоці були.
-
Мне ещё за 22 не пришли))🥲
-
Ого 😨 це цікаво! Тобто треба вже інформаційного наголосу давати. Бо поки ото журналістами не тикати на проблему то будемо тільки тут писати
-
Спасибо ей нужно сказать, что она хоть предупреждает, это ее добрая воля.
-
Якими волонтерами? Не може паспорта оформлювати волонтер. Крапка. Знову ж таки до всіх працівників посольств і консульств є вимоги.
-
Мне налоги на карту пришли ,думаю бухгалтер добавил
-
так. На минулому тижні, якщо не помиляюся, то в середу, о 3 дня було повідомлення від Анастасії, що через 10 хвилин будуть слоти. І....через 10 хвилин я взагалі не змогла зайти на сайт.
-
Тут писали, що консульствам неодноразово пропонували допомогу. І навіть волонтерами. Вони відмовляються.
-
А тутБ це у цій групі ви маєте на увазі?
-
Коли заповните всі форми - другим етапом вам дасть список документів обовʼязкові для завантаження. Їх треба завантажити - оплатити фіі як третій етап - далі submit. На все про все ЕЕ дає 60 днів, в вас вже певно 30 лишилось
-
Ми 18го січня подали, ще чекаємо…
-
Всем привет Подскажите пожалуйста, возможно кто то сталкивался,снял ограничения с ВП ещё осенью 22го года,когда о возможности продления его таким способом было неизвестно. Чем отличается заявка от той что была если подавать на продление уже со снятыми ограничениями? Не могу найти эту информацию
12 Jan 2024, 17:45
133953/439032
about a minute ago