PR CUAET
-
Тогда только звонить в CRA
-
ще раз!!!!! я буду писати тоді, коли захочу. Це моє право. Я у вільній країні.
-
Я телефонував і устно казав сумми доходів до прибуття в Канаду Докази не запитували
-
Писало что должны были быть сегодня
-
Переходьте в гілку ВЕС, там поясню Звичайні переклади від перекладача не підійдуть
-
З 172 доларів більшість йде на саму виробку паспорту
-
Порадьте плз @OstapBosak
-
Доступ до системи має тільки 1 консул. Відкривати потрібно ще одне і консула який пройде всі тести тд
-
Не зрозуміло що ви маєте на увазі
-
Так🙌
-
Тобто з поточної? (Канадської)
-
Вернитесь в реальность. Все намного хуже нет нам100 в час зарплаты
-
В процесі розгляду заявки на федеральному рівні, просто впевнитися що головний аплікант все ще там працює я так розумію🙄.
-
Будь ласка поясніть мені я особисто пробувала і в мене не получається...я заплуталась в питаннях. Подаю на дитину, на питання чи є в нього хтось повнолітній - вказувати - нема? Вибачте що звучить дивно
-
У мене тір 2, це не є фактором
-
Мы био после загрузки всех документов ждали месяц 3.02 получили АОR 7.03 приглашение на био 12.03 сдали био 13.03 био засчитано 6.04 все 3 медикал засчитаны
-
Серйозно половина людей вообще не понимает как работают дип представительства. Это страх и ужас. Перед тем как что-то требовать - надо понять суть происходящего. Хоть в школу всех отправляй.
-
Дякую, за відповідь. Я писала теж саме в Вес. Поясніть будь ласка у Вес які переклади потрібно зробити і чи потрібно завірити
-
Подскажите кто делал фото ребенка в shoppers drug mart вам напечатали без проблем в размере 10х15 см? Нам сказали максимальный размер 5х7 см.
-
Такі доки надають тільки біженцям або pr ті хто мають
12 Jan 2024, 17:45
133998/445548
9 minutes ago