PR CUAET
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка питання щодо освіти при подачі на федеральний етап. Закінчив коледж молодшим спеціалістом. Питання в тому який формат обирати в онлайн формі : Trade/Apprenticeship Certificate/Diploma Non-university certificate/diploma Post-secondary- no degree Що саме більше підходить ? Дякую 🙏
-
Bbnnn
-
а скільки коштує віза?
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка питання щодо освіти при подачі на федеральний етап. Закінчив коледж молодшим спеціалістом. Питання в тому який формат обирати в онлайн формі : Trade/Apprenticeship Certificate/Diploma Non-university certificate/diploma Post-secondary- no degree Що саме більше підходить ? Дякую 🙏
-
Сколько стоит справка с Украины и с Польши
-
Так.
-
Анонім 😄
-
Саме ВЕС чи орг країни вашого ВНЗ? ВЕС робить відносно швидко - до місяця
-
там є сімейний стан - вдова. Якщо потім не вийшла заміж.
-
А якщо я його втратила?
-
Консульство должно отправить сообщение что отправлено + переписывались с DHL , запрос на забор нашего паспорта не получили
-
Добрий вечір, WES перевіряє мої документи ще з 22 березня, чи є нормальним таке довге очікування?
-
При заповненні документів там є розділ типу "що пов'язує вас і онтаріо". Тут треба вказати все що є: контракт, рент, садочок дитини, волонтерські дні і т.д. Тобто на етапі коли отримали ITA думаю маєте вже бути тут
-
Дякую за поширення вашого досвіду!
-
А якщо у тебе машини немає?
-
Перевіряйте через degree equivalency tool : www.wes.org/advisor-blog/wes-credential-evaluations-for-ukrainian-students/
-
А откуда известно, что не отправили запрос?
-
Каждый понедельник шлем ремайндер с прикрепленной заявкой и чеком об оплате 😁. Но в наплыве "пустых запросов" видимо теряется
-
24 днів якщо точно. Хоч й писало оф що 14 днів мало б бути
-
CELPIP було в суботу. 1. Я приймаю участь в клубі друзів, ми там проводимо час, граємо в ігри ходимо в походи. Керівник попросив скласти план великого заходу щоб прорекламувати наш клуб. Мені треба написати план,як ці заходи нам допоможуть і домовитися зустрітися з керівником щоб все обговорити. 2. Бібліотека має додаткові гроші і питає громаду, що краще купити : додаткові комп’ютери чи книги та журнали на іноземних мовах
12 Jan 2024, 17:45
134185/427446
3 minutes ago