PR CUAET
-
Ми також так чекаємо
-
Підскажіть будь ласка, знаю що в січні призупинили видачу JAL по якомусь напряму? По якому саме?
-
дітям я реєстрував через скан чипу паспорту- і без рахунку в банку
-
Я за пів року не зміг впіймати слоти в Торонто, я не знаю що тепер робити і до якої країни летіли аби тільки щоб встигнути зробити паспорт 😞
-
люди створювали. я не тестував. але на питання якщо у мене немає нічого і як зайти в дію - відповідь тільки через монобанк
-
можуть відмовити
-
Ваше консульство в Торонто чи Оттаві
-
Віртуальну картку можливо створити за канадським номером навіть якщо не було рахунку?
-
А що ви будете в доход заносити? Доход-виручку з декларації? Без вирахування затрат? Бо як їх при потребі документально підтверджувати? Чи можливо суму с відомості, де ЄСВ розраховується? Сама в роздумах. Ще ні один бухгалтер в Канаді не дав нормальної відповіді. Бо не існує однакових для України -Канади форм. Як каже тут бухгалтер: "сіра зона"
-
Якщо я проживаю у манітобі то що я не можу звернутися до консульства в Едмонтоні? Бо в переліку не бачив там провінції манітоба
-
Бо чоловік подав на JAL ще в жовтні. А тут нам сьогодні роботодавець написав що Сорі , листа не буде бо уряд призупинив видачу в січні. Як на мене Бред бредовий
-
Я не совсем понял,это время выставления слотов или что?
-
Після отримання нового SIN неможливо зайти в кабінеті CRA через деякий час. В мене цей день настав сьогодні....Крім того що телефонувати ніякого способу щоб розблокувати кабінет не має?
-
В чем супер то ?что изменилось ?
-
Вроде как в Торонто из Манитобы все ездят
-
але якщо не можуть і просканувати ( можливо немає nfc на телефоні) - тоді тільки монобанк
-
Супер,що не дає більше 1 слота для дорослого впіймати